|

Premier Lig maçları hangi kanalda yayınlanacak?

Premier Lig maçlarının D-Smart'tan yayınlanacağı açıklanmıştı. Bu duruma tepki gösteren Lig TV izleyicileri ise yayıncı kuruluşa şikayet mesajları atmıştı. Konu netlik kazandı ve Premier Lig maçlarını iki kuruluşun ortaklaşa yayınlanacağı belirtildi.

Yeni Şafak
18:26 - 26/08/2016 Cuma
Güncelleme: 19:24 - 26/08/2016 Cuma
Yeni Şafak
Futbolseverlerin Manchester United formasıyla canlı olarak  izlemek istediği futbolcuların başında Zlatan Ibraimovic geliyor.
Futbolseverlerin Manchester United formasıyla canlı olarak izlemek istediği futbolcuların başında Zlatan Ibraimovic geliyor.

Premier Lig maçlarını yayınlayacak 'kanal' ile ilgili merak edilen soru cevap buldu...



Alınan bilgiye göre İngiltere Premier Ligi, gelecek sezon D-Smart ve Lig TV'den anlaşmalı olarak yayınlanacak. İki kuruluş da yayın saatlerinin yoğunluğuna göre ekrana getirecekleri mücadeleleri birlikte belirleyecek.



Hatırlanacağı üzere önceki günlerde Premier Lig maçlarının yayın haklarının D-Smart'a verildiği belirtilmişti. Son gelen bilgilere göre mücadelelerin ortaklaşa olarak anlaşmalı bir şekilde verileceği ifade edildi.



D-Smart'ın Premier Lig için yaptığı açıklama şöyleydi;


  • Dünyanın en değerli futbol ligi İngiltere Premier Lig 3 yıl boyunca D-Smart'ta olacak. Mourinho'dan Guardiola'ya, Conte'den Wenger'e, Ranieri'den Bilic'e birbirinden başarılı teknik adamlar ve Ibrahimovic'ten Aguero'ya, Mesut Özil'den Hazard'a, Harry Kane'den Pogba'ya dünyanın en iyi futbolcularının kıyasıya şampiyonluk yarışı D-Smart'ta izleyicilerle buluşacak.




#Manchester United
#Ibrahimovic
#Premier Lig
#D-Smart
#Lig TV
8 yıl önce