|

Quasion sürprizi

Orta sahasını güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, Milan'dan Sosa için gittiği İtalya'da Palermo'nun Gana asıllı İsveçli oyuncusu Robinson Quaison için de temasa geçti. Honda ile Hernanes de listede

Yeni Şafak ve
04:00 - 22/01/2017 Pazar
Güncelleme: 06:15 - 22/01/2017 Pazar
Yeni Şafak

Sosa ile görüşmek için İtalya'ya giden F.Bahçeli yöneticilerin burada farklı oyuncularla da temasta bulunduğu belirtildi. Sarı-lacivertli yöneticiler, İtalya'da Palermo forması giyen İsveçli orta saha oyuncusu Robin Quaison için de görüşmelerde bulundu. Sarı-lacivertlilerin, kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek oyuncu için İtalyan kulübüne 2 milyon Euro önerdiği gelen haberler arasında. Fenerbahçe, Premier Lig'den Birmingham ile Bundesliga'dan Hoffenheim'ın da talip olduğu ofansif orta saha oyuncusu için teknik direktör Dirk Advocaat'ın isteği üzerine harekete geçti. Sarı-lacivertli yönetim, İsveçli oyuncuyu ikna etmek için çaba gösteriyor. 23 yaşında ve 1.83 boyundaki orta saha oyuncusu aynı zamanda orta alanın sağında da görev yapabiliyor.



ALTERNATİFİ HONDA


Orta saha arayışlarını sürdüren F.Bahçe'de gündeme gelen bir başka isim ise Japon orta saha oyuncusu Keisuke Honda. Milan'da forma giyen Honda'nın sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Sarı-lacivertliler, Japon futbolseverlerin göstereceği ilgi ve Japon şirketlerinin sponsorluk anlamında sergileyecekleri olumlu tutum gibi ticari artıları da düşünerek bu transfere sıcak bakıyor. Özellikleriyle tam bir 10 numara olan Keisuke Honda, bu sezon Milan'da 5 maçta forma giydi. Öte yandan Juventus'ta bu sezon fazla forma şansı bulamayan Brezilyalı oyuncu Anderson Hernanes için de görüşmeler sürüyor.


#Milan
#Fenerbahçe
#Robinson Quaison
7 yıl önce