|

Ranieri şampiyonluk gururu yaşıyor

Peri masalını gerçekleştirerek İngiltere Premier Ligi’nde şampiyon olan Leicester City’de teknik direktör Claudio Ranieri büyük bir gurur yaşıyor. Claudio Ranieri, oyuncularının bu başarıyı hak ettiğini söyledi.

Yeni Şafak
08:23 - 3/05/2016 Salı
Güncelleme: 06:28 - 3/05/2016 Salı
Diğer
Ranieri'nin takımı Leicester, tarihinde ilk kez şampiyon oldu.
Ranieri'nin takımı Leicester, tarihinde ilk kez şampiyon oldu.

Leicester City'yi İngiltere Premier Lig şampiyonu yaparak tarihi bir başarının altına imza atan Claudio Ranieri fazlasıyla gururlu ve mutlu.



Claudio Ranieri, Chelsea'nin kendi sahasında Tottenham ile 2-2 berabere kalmasının ardından dünya futbolunun kaderini değiştirebilecek şampiyonluk nedeniyle oyuncularına ve kulübüne teşekkür etti.



Ranieri yaptığı açıklamada, “Çok gururluyum. Oyuncularım, kulüp sahiplerimiz, tüm çalışanlarımız, taraftarlarımız ve tüm Leicester şehri için çok mutluyum. Bu inanılmaz bir duygu ve herkes için çok mutluyum” şeklinde konuştu.



Sporcope'un haberine göre sezon başında şampiyon olacaklarını tahmin etmediğini söyleyen Ranieri, “İlk geldiğimde böyle bir başarı kazanacağımızı beklemiyordum. Pragmatik bir insanım. Sadece maç maç düşündük ve kazanmayı amaçladık. Oyuncularımın hafta hafta gelişmesine yardımcı oldum. Bu işin sonunun buraya geleceğini hiç tahmin etmedim” dedi.



Oyuncularının bu başarıyı hak ettiğini vurgulayan İtalyan teknik adam, “Fantastik oyunculara sahibim. Onların konsantrasyonu, kararlılığı ve ruhu bu şampiyonluğun gerçekleşmesini sağladı. Her maç savaşıp birlikte hareket ettiler ve onları böyle görmek beni çok mutlu etti. Oyuncularım bu başarıyı hak ettiler” ifadelerini kullandı.






#Claudio Ranieri
#Leicester City
#Premier Lig
8 yıl önce