|

Ranieri'ye talih kuşu kondu

Leicester City için büyük gün pazar. Manchester United'ı mağlup etmesi halinde lig şampiyonu olacak mavi-beyazlılarda menajer Ranieri'ye çok ciddi bir prim ödemesi yapılacağı belirtiliyor.

Yeni Şafak
16:26 - 29/04/2016 Cuma
Güncelleme: 14:31 - 29/04/2016 Cuma
Diğer
Leicester şampiyon olursa, Ranieri'ye büyük prim verilecek.
Leicester şampiyon olursa, Ranieri'ye büyük prim verilecek.

Leicester City, Manchester United ile tarihi bir maça çıkacak.



Mavi-beyazlı ekip, Kırmızı Şeytanlar'ı deplasmanda yenerse tarihinin ilk şampiyonluğunu elde edecek. İngiliz basınının saygın gazetelerinden The Times, Leicester City'nin şampiyon olması halinde menajer Claudio Ranieri'ye yüklü bir ödeme yapılacağı haberini sayfalarına taşıdı.





Ntvspor'un aktardığına göre, Tilkiler lakaplı Leicester'ın şampiyonluğu İtalyan çalıştırıcıya 5 milyon sterlin prim olarak geri dönecek. Yılda 1,5 milyon sterlin kazanan Ranieri'nin sözleşmesinde ayrıca ilginç bir detay daha yer alıyor. İtalyan menajerin imzaladığı sözleşmeye göre Leicester City, 18. basamaktan yukarıda bitirdiği her pozisyon için Ranieri'ye 100 bin sterlin ödeme yapacak. Dolayısıyla Leicester City'nin şampiyonluğu Ranieri'ye 1.7 milyon sterlin daha kazandıracak.



Geçtiğimiz sezon son haftalarda aldığı galibiyetlerle Premier Lig'e tutunmayı başaran Leicester City, bu yıl Ranieri yönetiminde kabuk değiştirmiş ve Riyad Mahrez ile Jamie Vardy önderliğinde ligin en çok konuşulan takımı olmuştu.







'Caner Erkin sağlık kontrolünden geçti' Burak Yılmaz deplasmana götürülmedi



#Premier Lig
#Leicester City
#Claudio Ranieri
8 yıl önce