|

Real'den Lewandowski'ye çılgın teklif

Uzun süredir Real Madrid'in gündeminde olan Bayern Münih'in Polonyalı forveti Robert Lewandowski'yle ilgili ciddi bir gelişme yaşandı. Real'in, Lewandowski'nin menajeriyle görüştüğü ve Polonyalı golcüye 6 yıl için 150 milyon euroluk maaş bütçesi belirlediği iddia edildi.

Yeni Şafak
10:07 - 28/05/2016 Cumartesi
Güncelleme: 07:17 - 28/05/2016 Cumartesi
Diğer
Real Madrid 6 yıl için 150 milyon euro önerdi.
Real Madrid 6 yıl için 150 milyon euro önerdi.

Uzun süredir Real Madrid'in gündeminde olan Bayern Münih'in Polonyalı forveti Robert Lewandowski'yle ilgili ciddi bir gelişme yaşandı.



Alman basınının haberine göre; Real Madrid, Lewandowski ile yeniden temasa geçerek transfer görüşmesi yaptı ve yıldız oyuncunun menajeri Cezary Kucharski bu görüşmeyi doğruladı.



Cezary Kucharski yaptığı açıklamada, “Real Madrid birkaç hafta önce bizimle bağlantıya geçti. Onların söylediklerini dinledik. Real Madrid büyük ve heyecan verici bir kulüp. Real Madrid'le olan görüşmelerden Bayern Münih de haberdar” ifadelerini kullandı.



6 yıl için 150 Milyon Euro mu?

Lewandowski kendisini Bayern Münih'te rahat hissettiğini söylese de değişiklik yapma ihtimalini açıkça ifade etti.



28 yaşındaki yıldız forvet, “6 yıldır Almanya'dayım. Burada her şeyi kazandım. Bazen yeni bir maceranın mantıklı olup olmadığını düşünmek zorundasınız” diyerek transfer için olumlu sinyal verdi.



Real Madrid'in, Lewandowski'nin transferinde bir hayli istekli olduğu belirtilirken, Lewandowski'ye 6 yıllık sözleşme önerebileceği ve yıllık 25 milyon euro maaşa kadar çıkabileceği iddia edildi. Lewandowski Bayern Münih'te yıllık 9 milyon euro kazanıyor.







Beşiktaş'ın kamp programı belli oldu Sneijder için şok iddia Visca’da sona doğru



#Robert Lewandowski
#Real Madrid
8 yıl önce