|

Rebrov'dan Beşiktaş analizi

Dinamo Kiev Teknik Direktörü Sergiy Rebrov, Beşiktaş'ın savunmada fazlasıyla gol imkanı verdiğini söyleyerek, ellerine geçen fırsatları değerlendirmek istediklerini vurguladı.

Yeni Şafak
09:29 - 28/09/2016 Çarşamba
Güncelleme: 09:55 - 28/09/2016 Çarşamba
DHA
Dinamo Kiev'in teknik direktörü Sergiy Rebrov, Beşiktaş'ın savunmada rakibe fazlasıyla gol imkanı tanıdığını söyledi.
Dinamo Kiev'in teknik direktörü Sergiy Rebrov, Beşiktaş'ın savunmada rakibe fazlasıyla gol imkanı tanıdığını söyledi.

Beşiktaş ile bugün yapacağı UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu maçı öncesi Vodafone Arena'da düzenlenen basın toplantısında konuşan Dinamo Kiev Teknik Direktörü Rebrov, karşılaşmayla ilgili şunları söyledi:


  • "Beşiktaş'ın atak gücünü iyi biliyoruz. Çok gol attıklarını ve atak yönlerini de biliyoruz. Savunmada da fazlasıyla gol imkanı veriyorlar. Biz elimize geçen fırsatları değerlendirmeye çalışacağız ve buna göre oynayacağız. Futbol her skora açık bir oyundur. Dinamo Kiev, yarın öncelikle kendi oyun tarzını sahaya yansıtmak isteyecektir. Grupta kimin önde olacağı ancak maçlar bittikten ve netice alındıktan sonra belli olacak. Skorlar, ne kadar pozisyona girdiğimize ve bunlardan ne kadar sonuç elde ettiğimize bağlı. İlk maçta az pozisyona girdik. Beşiktaş'a karşı da böyle yaparsak işimiz çok zor olacaktır."

Dinamo Kiev takımında çok sayıda genç oyuncu olduğunu da vurgulayan Ukraynalı teknik adam, herkese şans vermeye çalışacağını söyledi.



Sergiy Rebrov, İstanbul'daki taraftarların muhteşem olduğunu da ifade ederek, şöyle konuştu:



  • "Kariyerimde pek çok ülkede forma giydim ve her zaman bana destek çıkan taraftar vardı. İstanbul'daki taraftarlar muhteşemdir. Her zaman onlarla buluşmayı isterim."
Dinamo Kiev hazırlıklarını tamamla

Dinamo Kiev, Beşiktaş maçının hazırlıklarını Vodafone Arena'da yaptığı antrenmanla tamamladı. İlk 15 dakikası basın mensuplarına açık gerçekleştirilen antrenmanda ısınma hareketlerinin ardından karşılıklı pas ve 5'e 2 top kapma çalışması yapıldı. İdmanın basına kapalı bölümünde ise Beşiktaş maçının taktik çalışmasının gerçekleştiği bildirildi.




#Beşiktaş
#Dinamo Kiev
#Şampiyonlar Ligi
#Sergiy Rebrov
8 yıl önce