|

Renk kurbanı stat!

Zemini suni çimle kaplandıktan sonra açılışı yapılan Buharkent Şehir Stadı'nda saha ortasında renk farklılığı olduğu için müsabakalar oynanamıyor. Yıllar sonra toprak sahadan kurtulup suni çime kavuşan amatör futbolcular ise maçlarını çevre mahallerdeki sahalarda oynuyor.

Yeni Şafak
20:49 - 26/11/2015 Perşembe
Güncelleme: 18:51 - 26/11/2015 Perşembe
Diğer

Zemini çimle kaplandıktan sonra açılışı yapılan ve Şehit Yüzbaşı Bilal Soybilgiç'in ismi verilen Buharkent Şehir Stadı'nın açılışı yapılmasına rağmen stat, maçlara halen ev sahipliği yapamıyor.



Aydın Denge Gazetesi'nin haberine göre, sorunun renk farklılığı nedeniyle yaşandığı bilgisini veren Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, “Açılış öncesi sahamızın bütün testleri yapılmıştı Ancak sonradan sahanın ortasında bir renk farklılığının olduğu tespit edildi Yapımı üstlenen firma tarafından kaynaklanan soru nedeniyle zeminin yenilenmesi için ilgili firmaya talimat verildi. Zemin bir kaç gün içinde değişecek. Değişim sonrası maçlar oynanmaya başlayacak. Bunun dışında hiçbir eksiğimiz yok” diye konuştu.



Maçlar Kurtuluş ve Pamukören'de

Buharkent Stadı'nın bakımda olması nedeniyle Cumartesi günü saat 14.00'te oynanmaması planlanan Tekgül Yapı Buharkentspor-Bereketlispor arasındaki 1. Amatör Küme karşılaşması Kurtuluş Mahallesi'ndeki Kurtuluş sahasına, Pazar günü saat 12.00'de.oynanması planlanan Tegül Yapı Buharkentspor karşılaşması da Pamukören Mahallesi'ndeki Pamukören sahasında oynanacak.


#Buharkent Şehir Stadı
#Mehmet Erol
#Suni Çim
8 yıl önce