|

Rıdvan Dilmen: Belhanda yarım saat yürüdü

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup ettiği maçtan sonra sarı kırmızılıların oyununu değerlendirdi. Dilmen, mücadelede 1 asist yapan Belhanda ile ilgili dikkat çeken bir eleştiride bulundu.

Yeni Şafak
22:08 - 16/09/2017 Cumartesi
Güncelleme: 22:17 - 16/09/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Rıdvan Dilmen
Rıdvan Dilmen

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın 2-0 kazandığı Kasımpaşa maçını yorumladı. Tecrübeli futbol adamı, sarı kırmızılı takımın oyununu değerlendirirken Belhanda hakkında dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Rıdvan Dilmen'in maç sonunda yaptığı açıklamalar;
  • "G.Saray önde baskı yapmak zorunda. Her güzelin bir kusuru var, ciddi kontra yiyebilir. Bu oyuncularla, riski almak zorunda. Gomis, futbolla yaşıyor. Van Persie gibi değil. Kaç kez ofsayta düşerse düşsün bir sonrakini yine deniyor. Gomis, rakipleri gezdiren bir oyuncu. Çok yetenekli oyuncu olmasına rağmen Belhanda son yarım saat resmen yürüdü."

Rıdvan Dilmen'in devre arasında yaptığı açıklamaları;

"Belli oldu ki, Galatasaray'ın ligin tamamına yakınında coşku problemi olmayacak. Topla, tüfekle ifadesi doğru. Gomis tek başına gol attı, Belhanda'nın pasıyla değil. Pres yaptı, topu dürttü. 2 kez ofsayttan çıktı. Gomis o heyecan, 5-10 saniyede geçen hareketlilik arasında topu çekti, vuruş yaptı. Gomis'te ben geldim, 3 alayım, 5 alayım yok. Sorumluluk sahibi. Hafta arasında Florya'da gençlerle buluşması güzel bir şey. Galatasaray hızlı oyun ile, aceleyi karıştırıyor ve çok ciddi hatalar yapıyor. Galatasaray'ın her maçta mutlaka öne geçmesi lazım. Oyunu 0-0 götürürken, çok kontra yemeye müsait bir takım. Her maçta gol atan sadece Gomis. Skor yapan başka oyuncuların da çıkması lazım. Belhanda'nın da skor yapması lazım"



#​Rıdvan Dilmen
#Galatasaray
7 yıl önce