|

Rıdvan Dilmen: Van Persie'yi unutun artık

Futbol yorumcusu Rıdvan Dİlmen, Fenerbahçe-Yeni Malatyaspor maçını yorumladı. Dilmen, 3-1'lik galibiyetin derbi öncesi puan farkının açılmaması açısından önemli olduğunu vurgularken sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen Van Persie'yi hedef alan sözler sarf etti.

Yeni Şafak
21:54 - 15/10/2017 Pazar
Güncelleme: 22:22 - 15/10/2017 Pazar
Yeni Şafak
Robin van Persie, Fenerbahçe formasıyla bu sezon 4 maçta oynarken 199 dakika forma giyebildi ve gol atamadı.
Robin van Persie, Fenerbahçe formasıyla bu sezon 4 maçta oynarken 199 dakika forma giyebildi ve gol atamadı.

Rıdvan Dİlmen, Fenerbahçe'nin Yeni Malatyaspor'u 3-1 yendiği maçtan sonra galibiyetin önemine dikkat çekerken sakatlığı nedeniyle oynamayan Robin van Persie'yi hedef alan ifadeler kullandı.

İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamalarından öne çıkanlar;
  • "Fenerbahçe ilk yarı iyi oynadı. 3-1 sonrası rölantiye aldı ve kazanmayı bildi. Lider Galatasaray ile farkı 8'de tuttu. Fenerbahçe, rakibe çok duran top imkanı verdi son yarım saatte. Pas imkanı da verdi. Final maçına gidecek Türk Telekom'a. Derbide Isla-Neto-Skrtel-Hasan Ali ile oynar Fenerbahçe. Orta saha bozulmaz. Forvet değişebilir. Aykut Kocaman 4-3-3'ten vazgeçmedi. Maç öncesi 4-2-3-1 yazıldı ama Kocaman bunu uygulamadı. 'Bozmam' dedi. Fenerbahçe'ye derbide beraberlik yetmez. Beraberlik kötü olmaz ama galibiyet daha iyi olur. Fenerbahçe'de 17 golün 2'si santrfora ait, 1'i penaltı. Van Persie zaten kayıp. Geriden gelenler golü atıyor. Van Persie'yi zaten katmayalım artık. Unutun onu. Türkiye'ye seyahate gelmiş, alacak parasını gidecek."

#Rıdvan Dilmen
#Fenerbahçe
#Van Persie
7 yıl önce