|

Rıdvan Dilmen'den 'Bülent Yıldırım' iddiası

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Akhisar'a 1-0 mağlup olduğu maçtan sonra çarpıcı açıklamalarda bulundu. Dilmen, sarı lacivertli takıma 2 kırmızı kart çıkarması hakkında, "Öyle bir psikolojik baskı oluşturuldu ki, hakem Fenerbahçe lehine hata yaparsa eyvah yandım dedi" ifadelerini kullandı

Yeni Şafak
22:10 - 29/09/2017 Cuma
Güncelleme: 23:13 - 29/09/2017 Cuma
Yeni Şafak
Rıdvan Dilmen,
Rıdvan Dilmen,

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Akhisarspor-Fenerbahçe maçını değerlendirdi. Sarı lacivertlilerin 9 kişi kaldığı mücadelede 10 yenilmesi hakkında konuşan Dilmen, TFF ve hakem kararlarını eleştirdi.

İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamalarından öne çıkanlar;
  • "Aykut Kocaman, 'Bizi Beşiktaş maçını kazandığımıza pişman ettiler' demişti. MHK de ne yaptı? Öyle bir hakem atayalım dedi ki. Öyle bir psikolojik baskı oldu ki, en tecrübeli hakemi gönderelim ve idare etsin, yönetmesin dediler. Ozan'a yapılan pozisyon faul, gol oldu. Skrtel'in eline müdahale etmedi. Alper'in pozisyonunda sırf Akhisarlı oyuncu bağırdığı için, kırmızı kart verdi. Alper'in gördüğü kırmızı kart pozisyonunda Fenerbahçe lehine faul olması lazım. Herkes bir rahatladı şimdi Fenerbahçe kaybedince, "Oohhhh" dedi. Türkiye'de her antrenör ve her oyuncu hakeme, 'Allah belanı versin' diyebilir, çünkü 1 maç ceza alacak"



#Rıdvan Dilmen
#Fenerbahçe
6 yıl önce