|

Rıdvan Dilmen'den Cenk Tosun yorumu

Yorumcu Rıdvan Dilmen, gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin gündemine gelen Cenk Tosun'la ilgili övgü dolu ifadeler kullanırken, siyah-beyazlıların golcü oyuncuyu elinde tutmasının zor olduğunu ifade etti.

Yeni Şafak ve
14:14 - 3/11/2017 Cuma
Güncelleme: 14:44 - 3/11/2017 Cuma
Yeni Şafak
Beşiktaş'ın Monaco ile 1-1 berabere kaldığı maça ilk 11'de başlayan Cenk Tosun siyah-beyazlıların golünü kaydeden isim oldu.
Beşiktaş'ın Monaco ile 1-1 berabere kaldığı maça ilk 11'de başlayan Cenk Tosun siyah-beyazlıların golünü kaydeden isim oldu.

Rıdvan Dilmen bu sezon Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig'de attığı gollerle parmak ısırtan Cenk Tosun'la ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Cenk'in kariyerinin zirvesinde olduğunu ifade eden Dilmen, Beşiktaş'ın milli futbolcuyu elinde tutmasının kolay olmayacağını söyledi.

Rıdvan Dilmen'in Sabah'a yaptığı söyleşide CEnk Tosun'la ilgili yaptığı açıklama şöyle;
"Kapasitesinin en üst noktasında"
  • "Cenk bu kafa yapısıyla gittiği sürece hep kazanır. Kapasitesinin en üst noktası neredeyse, Cenk önümüzdeki zamanlarda orada olur. Mütevazı olması kadar her maçı maksimum verimlilikle tamamlıyor. Böyle olması da çok önemli. Böyle bir Cenk'i Beşiktaş'ın elinde tutması kolay olmaz. Gider."

#Cenk Tosun
#Rıdvan Dilmen
6 yıl önce