|

Rıdvan Dilmen'den 'Şehitler Köprüsü' talebi

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini Kısıklı'da protesto eden vatandaşlara, sanat ve spor camiasından ünlü isimler destek verdi. Eski milli futbolcu ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Boğaziçi Köprüsü'nün adının değiştirilerek 'Şehitler Köprüsü' olmasını talep etti.

Yeni Şafak
11:37 - 22/07/2016 Cuma
Güncelleme: 08:48 - 22/07/2016 Cuma
AA
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kısıklı'daki evinin önündeki  Demokrasi Nöbeti'ne spor ve sanat dünyasından destek geldi. Rıdvan Dilmen Boğaziçi Köprüsü'nün adının Şehitler Köprüsü olarak değiştirilmesini talep etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kısıklı'daki evinin önündeki Demokrasi Nöbeti'ne spor ve sanat dünyasından destek geldi. Rıdvan Dilmen Boğaziçi Köprüsü'nün adının Şehitler Köprüsü olarak değiştirilmesini talep etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın evinin bulunduğu Üsküdar Kısıklı Caddesi'nde, vatandaşların FETÖ'nün darbe girişimine yönelik protestoları sürüyor.



Ellerinde Türk Bayrakları ile darbe girişimini protesto eden vatandaşlara, sanat ve spor camiasından tanınmış isimler de destek verdi.



'Boğaziçi Köprüsü, Şehitler Köprüsü olsun'

Eski milli futbolcu ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen de 1980 yılında darbe gören bir ülke vatandaşı olarak, bir daha darbeler olmaması için dua ettiğini dile getirerek şu ifadeleri kullandı.


  • 'Büyük liderimiz Cumhurbaşkanımız önderliğinde, özellikle vatandaşlarımızın katkısıyla çok şükürler olsun ki çocuklarım görmedi en azından. Allah torunlarımıza da göstermesin. Sayın Cumhurbaşkanımızdan bir ricam olacak. Bence ülkemizin de buna ihtiyacı var. Boğaziçi Köprüsü'nün adının, Şehitler Köprüsü olarak değişip tarihe geçmesini rica ediyorum.'

#FETÖ
#Darbe Girişimi
#Demokrasi Nöbeti
#Rıdvan Dilmen
8 yıl önce