|

Riekerink: Beşiktaş'ın golü ofsayt

Trabzonspor maçı öncesi basın toplantısı düzenleyen Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, dün oynanan Napoli Beşiktaş maçında Aboubakar'ın 86. dakikada attığı gol için ofsayt yorumunda bulundu.

Yeni Şafak
16:15 - 20/10/2016 Perşembe
Güncelleme: 13:34 - 20/10/2016 Perşembe
AA

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Spor Toto Süper Lig'de 22 Ekim Cumartesi günü Trabzonspor'la yapacakları maçta, güzel futbol oynayarak sarı-kırmızılı taraftarlara galibiyet sevinci yaşatmak istediklerini söyledi.




Sözlerine takımının sağlık ekibine teşekkür ederek başlayan Hollandalı teknik adam, şöyle konuştu:



  • Önemli bir parantezi sağlık ekibi için açmak istiyorum. İyi bir iş çıkarıyorlar. Sadece Kolbeinn Sigthorsson'un sakatlığı var. Trabzonspor maçı çok önemli. Her geçen hafta beklentiler artıyor. Kimse, Trabzonspor'un ligde bulunduğu konumdan dolayı bizim rahat bir maç oynayacağımızı beklemesin. Trabzonspor'un oynadığı futbolla bulunduğu yer birbirine zıt. Çok zor bir maç bizi bekliyor.


"Beşiktaş'ın son golü ofsayt"



Jan Olde Riekerink, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde dün İtalya'nın Napoli takımını deplasmanda 3-2 yenen Beşiktaş'ın attığı son golün ofsayt olduğunu dile getirdi.



  • Maçı dün seyredemedim ama ilerleyen günlerde kayıttan izleyeceğim. Beşiktaş'ın Avrupa'daki maçlarına ilgi duyuyorum ama dün seyretmedim. Önümüzdeki haftalarda Fenerbahçe derbisi var. Bu yüzden bu akşam Manchester United-Fenerbahçe maçını izleyeceğim. Napoli-Beşiktaş maçını çok kısa izledim, Beşiktaş'ın son golü ofsayttı.
  • Maçın özetini izledim. Golleri gördüm. Detaylı seyredemedim. O maçla ilgili çok fazla yorum yapmam doğru olmaz. Bizim olmamız gereken yerde oynuyorlar. Şampiyon olup gelecek yıl takımımızı layık olduğu yerde temsil etmek istiyoruz.




#Futbol
#Galatasaray
#Jan Olde Riekerink
#Spor Toto Süper Lig
#SÜPERLİG
#Trabzonspor
7 yıl önce