|

Riekerink sertleşiyor

G.Saray'ın Hollandalı teknik direktörü, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası her zamanki profilinin tersine agresif bir görüntü sergiledi. 53 yaşındaki çalıştırıcının takıma karşı daha sert tavırlar içinde olmayı planladığı öğrenildi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 24/10/2016 Pazartesi
Güncelleme: 23:25 - 23/10/2016 Pazar
Yeni Şafak

Süper Lig'in ilk 7 haftasında 5 galibiyet, 2 beraberlik alarak topladığı 17 puanla zirvenin ortağı olan Galatasaray, önceki gün sahasında Trabzonspor'a tek golle yenilerek taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Alınan skorun yanı sıra kaleci Muslera, Bruma ve Tolga Ciğerci dışında kalan futbolcuların neredeyse mücadele etmekten geri durmaları, Türk Telekom Arena'yı dolduran taraftarları çileden çıkardı. Arena'da çileden çıkan bir isim daha vardı. Sarı-kırmızılı takımın Hollandalı teknik direktörü Jan Olde Riekerink, bordo-mavili takımla yapılan karşılaşmada bugüne kadar çizdiği profilin aksine agresif bir görüntü sergiledi. Hollandalı çalıştırıcının, 62. dakikada Bruma'nın müdahalesiyle yerde kalan Zeki Yavru'nun vakit geçirdiğini düşünerek kulübeden çıkması ve saha kenarına gelip Zeki'ye bağırması dikkat çekti. Hakem Fırat Aydınus'a da sert çıkan Riekerink, kimi pozisyonlarda oyuncularını da fırçaladı. Hollandalı çalıştırıcının artık daha sert bir tavır sergileyeceği öğrenildi.



DERSLER ÇIKARACAĞIZ


Karşılaşmanın ardından soyunma odasında ise ağızları bıçak açmadığı öğrenildi. Şampiyonluk yolunda alınan bu yenilgi takımda moralleri alt üst etti. Ligde henüz 2 galibiyeti bulunan Trabzonspor'a 3. galibiyetini hediye eden Cimbomlu futbolcuların çok üzgün oldukları görüldü. Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Jan Olde Riekerink ise “Bir mağlubiyet ile hiç bir şey bitmez. Bir yerde puan kaybı yaşayacaktık zaten. Rakiplerimiz de yaşayacak. Önemli olan buradan almamız gereken dersleri çıkarmamız” dedi.


#Galatasaray
#Riekerink
8 yıl önce