|

Riekerink'i kızdıran soru

Galatasaray'ın TT Arena'da Elazığspor'la 1-1 berabere kaldığı maçın ardından basın mensuplarının karşısına geçen Jan Olde Riekerink gelen bir soruya sinirlenerek tepki gösterdi.

Yeni Şafak
09:38 - 1/12/2016 Perşembe
Güncelleme: 09:51 - 1/12/2016 Perşembe
AA
Hollandalı teknik adam, Fenerbahçe derbisindeki oyunun canlarını yaktığını söyledi.
Hollandalı teknik adam, Fenerbahçe derbisindeki oyunun canlarını yaktığını söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray sahasında Elazığspor'u ağırladığı mücadeleden 1-1'lik eşitlikle ayrıldı.



Maç sonrası Galatasaray teknik Direktörü Jan Olde Riekerink basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Oyunu değerlendiren Hollandalı teknik adam, bir basın mensubunun, daha önce Yasin Öztekin ve Selçuk İnan'ın yaptığı gibi, bu maçta da Sinan Gümüş'ün oyundan alınmasına tepki gösterdiği aktarılarak, "Takımda otorite boşluğu mu var" şeklindeki soruya tepki gösterdi.



Sinan Gümüş'ün saha kenarına geldiğinde sinirli bir şekilde eldivenlerini çıkararak yere attığının hatırlatılması üzerine Riekerink, şöyle konuştu:


  • "Soruyu tam olarak anlayamadım. Otorite boşluğu olduğunu söylerken, tam olarak ne demek istiyorsunuz? Öncelikle Sinan'ın böyle bir hareketini görmedim. Geçen hafta da aynı soruyu sormuştunuz ve böyle bir durum olmadığı yanıtını vermiştim. Bunun tekrar sorulmasının bir anlamı yok. Oyuncularım sahada en iyi şekilde performans göstermek istiyorlar. Bunu tam olarak yapamadıkları zaman da tepki verebilirler."


#Jan Olde Riekerink
#Galatasaray
#Elazığspor
7 yıl önce