|

Riekerink'ten savumaya ayar

Galatasaray'ın Hollandalı teknik direktörü, defanstaki hatalara dikkat çekerek, “Muslera her zaman iyi olmayabilir. Hata yapanın gözünün yaşına bakmam” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 6/09/2016 Salı
Güncelleme: 02:43 - 6/09/2016 Salı
Yeni Şafak

Geçen sezon Galatasaray'ın sezon boyunca başını çok ağrıtan savunma hataları konusunda teknik direktör Jan Olde Riekerink, işi sıkı tutuyor. Sezona çok formda giren kaleci Fernando Muslera'nın her zaman bu kadar iyi olmayabileceğini ifade eden Hollandalı teknik adam, savunma oyuncularını sert bir şekilde uyardı. Elinde alternatifli bir kadronun olduğunu belirten başarılı teknik adam, “Formayı hakeden giyecek. Hata yapanın gözünün yaşına bakmam” ifadeleriyle adeta defans oyuncularına gözdağı verdi.



SERDAR AZİZ ZORLUYOR


Savunma bölgesine De Jong ve Serdar Aziz ile takviye yapan yönetim, artık teknik heyetten şikayet istemiyor. Riekerink, idmanlarda Muslera'nın önüne iyi anlaşan iki isim arıyor. Ligdeki ilk iki maçta Chedjou-Hakan ikilisinin tecrübesinden yararlanan Riekerink, Serdar Aziz ve Semih'in de iyileşmesiyle kadro seçiminde zorlanmaya başladı. Camia özellikle 4 milyon Euro'yu geçen ayrıca 3 futbolcu verilerek transfer edilen Serdar'ı da kadroda görmek istiyor. Sarı-kırmızılılar, geçen sezon 6. bitirdiği ligde kalesinde 49 gol görerek tarihi rekora engel olamamıştı.



Sigthorsson bir ay yok!


G.Saray'ın İzlandalı forveti Kolbeinn Sigthorsson, milli takımda yaşadığı sakatlığın ardından ameliyat edildi. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, sol dizinde yaşadığı problem nedeniyle İstanbul'a dönen Kolbeinn Sigthorsson'un, sol diz iç menisküsünde yırtık tespit edildiği aktarıldı. İzlandalı futbolcunun operasyonunun başarılı geçtiği ve yeniden çalışmalara başlamasının 1 ayı bulabileceği kaydedildi.


#Galatasaray
#Muslera
#Jan Olde Riekerink
8 yıl önce