|

Rijad Bajic: Kaçmak değil dönmek için sabırsızlandım

Ülkemizin geçtiği zor dönemde pek çok yabancı kaçacak yer aradı, bahanelerle sözleşmelerini feshetmeye çalıştı. Konyaspor’un forveti Rijad Bajic ise aksine kendisine verilen tarihten 4 gün önce Türkiye’ye döndü

Yeni Şafak
15:18 - 25/07/2016 Pazartesi
Güncelleme: 12:34 - 25/07/2016 Pazartesi
Diğer
Rijad Bajic, Türkiye'de yaşananlarla ilgili 'buradan kaçmak isteyenleri anlamıyorum. Ben tatile çıktığımda dönmek için sabırsızlanıyorum' dedi.
Rijad Bajic, Türkiye'de yaşananlarla ilgili 'buradan kaçmak isteyenleri anlamıyorum. Ben tatile çıktığımda dönmek için sabırsızlanıyorum' dedi.

Konyaspor'un başarılı oyuncusu Rijad Bajic, Türkiye'de yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu. 22 yaşındaki futbolcu, 'Türkiye'de yaşanan olaylardan dolayı buradan kaçmak isteyenleri anlamıyorum. Ben kaçmak için değil, dönmek için sabırsazlandım diye konuştu.




İşte Bajic'in Fanatik'e yaptığı açıklamalar;

'Türkiye'den kaçılmaz'“Türkiye'de yaşanan olaylardan dolayı buradan kaçmak isteyenleri anlamıyorum. Türkiye gerçekten harika bir ülke. Lig bittiğinde tatile, ülkeme Sarajevo'ya gittim. İnanın birkaç gün içinde sıkılıp hemen buraya gelmek istedim. Ben de kendimi bu ülkenin bir vatandaşı gibi hissediyorum. Çünkü buradaki insanlar size kalpten yaklaşıyor. Bu sıcaklığı her yerde bulamazsınız. Bu yaşananlar ise her ülkede var. Olabiliyor da...”'Kocaman bir efsane' “Daha yaşım genç ama bundan sonra daha iyi bir teknik adamla çalışabilir miyim bilmiyorum. Aykut hoca gerçekten mükemmel bir insan. Onunla çalışmak bir oyuncu için gerçekten büyük bir ayrıcalık. Yardımcısı Ömeroviç de öyle. Gelişimimde sağladıkları katkı inanılmaz. Aykut hoca Türk futbolu için sembol bir isim. Bir forvet olarak ondan öğreneceğim çok şey var. Öğreniyorum da... Nereye koşacağımı, nerede vuracağımı, kaleciye nasıl bakacağımı bile ondan öğreniyorum.” 'Bu yıl benim sezonum olacak'“Bu sezon için benim adıma da çok daha iyi geçmesini bekliyorum. Çünkü artık Türk futbolunu çok iyi biliyorum. Rakipler hakkında fikrim var ve en önemlisi Aykut hocanın sistemine tam olarak alıştım. Benden beklentilere tam olarak cevap vermek istiyorum. Çok iyi bir kamp dönemi geçiriyorum. Ligde, Avrupa'da ve kupada sonuna kadar gitmeyi hedefliyoruz. Bu yüzden de her zaman iyi olmam, takımıma katkı sağlamam gerekiyor. Benim sezonum olacak.”Atiker Konyaspor kombinede rekora koşuyor

#Rijad Bajic
#Konyaspor
8 yıl önce