|

Rıza Çalımbay ayrılığı duyurdu

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Bursaspor'u 2-1 yendikleri maçtan sonra Brezilyalı futbolcuları Ramon Motta ile yollarını ayırdıklarını açıkladı.

Yeni Şafak
22:10 - 20/05/2017 Cumartesi
Güncelleme: 22:28 - 20/05/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Bursaspor maçından sonra açıklamalarda bulundu.
Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Bursaspor maçından sonra açıklamalarda bulundu.

Sezon ortasında Brezilya'da yaşadığı ailevi sıkıntılar sebebiyle takımdan uzun bir süre uzak kalan Ramon Motta daha sonrasında Antalya'ya geri dönmüştü. Tekrar kadroda kendine yer bulmaya başlayan Motta'nın buna rağmen takımdan ayrılarak ailesinin yanına gitmek istediği belirtildi.

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay da Bursaspor'la oynadıkları maçtan sonra yaptığı açıklamada Brezilyalı futbolcu ile yollarını ayırdıklarını söyledi.

İşte Çalımbay'ın maç sonundaki sözleri;
  • "Antalyaspor açısından 'ne zaman küme düşülecek?' denilirken, şimdi Avrupa kupalarının konuşulmasından mutluyum. Sezonu güzel bir şekilde bitirmek istiyoruz. Her şeyden önce iyi bir galibiyet aldık. Maçı kazanmamız gerekiyordu. Kolay olmayacağını biliyorduk. Bizi iyi bir takımın beklediğini biliyorduk. Beşiktaş maçında bunu gördük. 2 hafta önceki takım değildi. Tabi ki; en büyük sıkıntıyı forvet konusunda yaşadık. Cezalı arkadaşlarımız olsaydı daha farklı olurdu. Takımı tebrik ediyorum. Buraya geldiğimizden beri gösterdiğimiz istikrardan dolayı tekrar takımı tebrik ediyorum. Ramon Motta ile yollarımız ayrıldı. Ailesinden uzakta kalmak istemiyor. Ben kalmasını çok istiyordum. Ama bizde son maçlarını oynuyor."

#Antalyaspor
#Rıza Çalımbay
7 yıl önce