|

Rıza Çalımbay: Beni ilk Şenol Hoca aradı

Trabzonspor'un sezon sonuna kadar anlaşma sağladığı teknik direktör Rıza Çalımbay, futbolculara güvendiğini ve zamana ihtiyacı olduklarını ifade etti. Deneyimli çalıştırıcı, Trabzonspor'un efsanesi Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile ilgili de övgü dolu ifadeler kullandı.

Yeni Şafak ve
13:19 - 18/10/2017 Çarşamba
Güncelleme: 17:08 - 18/10/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Rıza Çalımbay sezona Antalyaspor'da başlamış ancak kırmızı-beyazlılar 5 haftada 3 beraberlik ve 2 yenilgi alınca görevinden ayrılmıştı.
Rıza Çalımbay sezona Antalyaspor'da başlamış ancak kırmızı-beyazlılar 5 haftada 3 beraberlik ve 2 yenilgi alınca görevinden ayrılmıştı.

Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.


Net mesajlar veren deneyimli teknik adamın açıklamalarında öne çıkanlar şöyle;

"Hırslı olanlar forma giyecek"
  • "Trabzonspor gibi bir kulübe geldiğim için çok mutluyum. Futbolculara güveniyorum. Bizim için şu an tek sıkıntı zaman. Taraftarlarımıza çok ihtiyacımız var. Futbolcuların geçmişi unutup oynayacağımız maçlara bakması gerekiyor. Kim daha formdaysa o arkadaşlarımızı oynatmaya çalışacağız. Takımı düşünen, hırslı olanlar forma giyecek.

    Bu iş çalışarak ve birlik, beraberlik içinde olmakla olur. Biz de bunu yapmaya çalışacağız. Telafisi olmayan maçlar oynayacağız, çok iyi puanlar almamız lazım. O süreci gördükten sonra belki 1-2 transfer olabilir."
"Görevi bıraktığım gün beni Şenol Hoca aradı"
  • "Teknik adam değişikliği her zaman oluyor. Ben de Antalya'daydım. Önemli olan gittiğiniz takımı daha iyi yerlere getirmek. Görevi bıraktığım gün beni ilk arayan Şenol Hoca oldu. Çok güzel şeyler söyledi bana. Onlar da mükemmel bir grafik çiziyor. Beşiktaş Şenol Hoca'yla çıkışta. Umarım biz de burada çıkış göstereceğiz."
#Trabzonspor
#Rıza Çalımbay
7 yıl önce