|

Rıza Çalımbay: Isaksson ayrılıyor

Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, 'Eren Derdiyok ile Beşiktaş ilgilendi ama bir pürüz çıktı, transfer gerçekleşmedi. Isaksson da takımdan ayrılacak' açıklamasında bulundu.

Yeni Şafak
09:06 - 26/07/2016 Salı
Güncelleme: 09:58 - 26/07/2016 Salı
Diğer
Rıza Çalımbay'dan Eren Derdiyok ve Isaksson açıklaması
Rıza Çalımbay'dan Eren Derdiyok ve Isaksson açıklaması

Rıza Çalımbay transferin gözde ismi Eren Derdiyok hakkında önemli açıklamalarda bulundu.



TRT Spor'a konuşan Çalımbay oyuncusu Eren Derdiyok'un Beşiktaş ile görüştüğünü belirtirken, son anda bir pürüz çıktığını ve transferin gerçekleşmediğini söyledi. Deneyimli çalıştırıcı Eren'in takımdan ayrılması durumunda yerine bir golcü transfer edeceklerini açıkladı.



Eren'in Beşiktaş'a transferinin gerçekleşmesi durumunda Mario Gomez'i aratmayacağını belirten Çalımbay şöyle konuştu;



  • 'Eren çok iyi bir futbolcu. Beşiktaş taraftarını da bildiğimi için onlarla çok iyi bütünleşir. Mükemmel kafaya çıkan hareketli ve toplara inanılmaz vurabilen bir oyuncu. Yeter ki kendisini futbola versin'




  • Eren Derdiyok, geride kalan sezonda Kasımpaşa formasıyla çıktığı 32 maçta 14 gol ve 5 asistlik performans sergiledi. 28 yaşındaki futbolcu, İsviçre formasıyla EURO 2016'da 1 maçta forma giyip 1 asist yaptı.

'Isaksson ayrılıyor'

Öte yandan Çalımbay, takımdan ayrılanlar kervanına İsveçli kaleci Andreas Isaksson'un da katılacağını açıkladı. 34 yaşındaki eldiven 2012 sezonunda Hollanda ekibi PSV Eindhoven'den bonservis bedeli olmadan alınmıştı.













#Andreas Isaksson
#Eren Derdiyok
#Kasımpaşa
#Rıza Çalımbay
8 yıl önce