|

Rıza Çalımbay istediği Fenerbahçeli futbolcuyu açıkladı

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Beşiktaş maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Çalımbay, Fenerbahçe'den ayrılması gündemde olan futbolcu için de 'Takımda görmeyi çok isteriz' şeklinde konuştu.

Yeni Şafak
19:14 - 19/10/2016 Çarşamba
Güncelleme: 16:15 - 19/10/2016 Çarşamba
Yeni Şafak
Rıza Çalımbay, Antalyaspor'un başında çıktığı ilk maçta Ç.Rizespor'la 1-1 berabere kalmıştı.
Rıza Çalımbay, Antalyaspor'un başında çıktığı ilk maçta Ç.Rizespor'la 1-1 berabere kalmıştı.

Bu hafta deplasmanda oynayacakları Beşiktaş maçının zorlu geçeceğini kaydeden Rıza Çalımbay, çarpıcı sözler kullandı. İşte Çalımbay'ın açıklamaları:



"Beşiktaş'a saygım sonsuz ama..."


  • "Takım seçme şansımız yok. Her takımdan puan almamız gerekiyor. Kimsenin umudu olmayan maçlardan dahi puan çıkarmamız gerekiyor. Beşiktaş'a saygımız sonsuz ama bizim de puanlara ihtiyacımız var. Bizim tek düşüncemiz oradan puan ile ayrılmak. Beşiktaş maçı bizim için final maçı gibi."
  • "Beşiktaş geçen yılın şampiyon takımı. Bu yıl da mükemmel bir grafik çiziyorlar. Geçen yıla göre kadroları çok geniş. Napoli maçı sonrası bizim maça başka bir kadroyla da çıkabilirler. Taraftarıyla sahalarında zor bir takım oluyorlar. Bunların farkındayız ama kendi durumumuzun da farkındayız."


"Aatıfı almak isteriz"


Çalımbay, Aatif Chahechouhe'nin transferiyle ilgili iddialara ilişkin ise şu ifadelere verdi:



  • Aatif'ı Türkiye'ye getiren biziz. Ben nerede olsam adı geçiyor. Aatif belki de hayal ettiği yerde Fenerbahçe'de oynuyor. Almak isteriz ama ne olur ne biter bilemem."

#Rıza Çalımbay
#Fenerbahçe
#Antalyaspor
8 yıl önce