|

Rıza Çalımbay 'Yılın Fotoğrafları'nı oyladı

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Anadolu Ajansı'nın (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı. Deneyimli teknik adam spor kategorisinde, Ampute Milli Takımı'nın Avrupa şampiyonluğunu elde ettiği maçın ardından yaşanan sevinç fotoğrafına oy verdi.

Yeni Şafak
12:51 - 6/12/2017 Çarşamba
Güncelleme: 13:18 - 6/12/2017 Çarşamba
AA
Çalımbay fotoğrafları seçmekte zorlandığını ifade etti.
Çalımbay fotoğrafları seçmekte zorlandığını ifade etti.

Oylamada yer alan fotoğrafları inceleyen Çalımbay, daha sonra haber kategorisinde Arif Hüdaverdi Yaman'ın imzasını taşıyan "Somali'de hasta çocuklar", yaşam kategorisinde Ali İhsan Öztürk'ün "Koyunların yolculuğu", spor kategorisinde ise Abdullah Coşkun'un "Türkiye'nin sevinci'' isimli fotoğrafına oy verdi.

Çalımbay, muhabirlerin çektiği karelerin çok güzel ve değerli olduğunu belirterek, "Hepsi birbirinden güzel fotoğraflar, seçmekte zorlanıyorsun. Hangisini seçerseniz fark etmiyor" dedi.

Spor kategorisinde, Ampute Milli Takımı'nın Avrupa şampiyonluğunu elde ettiği maçın ardından yaşanan sevinç fotoğrafına oy veren Çalımbay, "Milli takımımız amputede gerçekten inanılmaz bir zafer kazandı. Onları bir kez daha tebrik ediyorum. Başkaları olsa kaderine küser, bırakır ama bu arkadaşlarımız mükemmel işler yaptılar. Bu pozu vermek de kolay bir iş değil" ifadelerini kullandı.

İşte Çalımbay'ın seçtiği 3 fotoğraf;



#Rıza Çalımbay
#Trabzonspor
6 yıl önce