|

Rıza Çalımbay'dan 'Abdülkadir' açıklaması

Abdülkadir Ömür konusunda gelen eleştirilere cevap veren teknik direktör Rıza Çalımbay, “Sürekli olarak ‘Abdülkadir neden oynatılmıyor’ söylemlerinin oyuncuya yarar değil zarar vereceğini söyledi.

Yeni Şafak
11:58 - 28/11/2017 Salı
Güncelleme: 12:17 - 28/11/2017 Salı
IHA
Trabzonspor'un başında 5 lig maçınaa çıkan Rıza Çalımbay, 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.
Trabzonspor'un başında 5 lig maçınaa çıkan Rıza Çalımbay, 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlediği haftalık basın toplantısında, Abdülkadir konusunda gelen eleştirilere cevap verdi.

Çalımbay'ın genç oyuncuyla ilgili açıklamaları şöyle;


"Bizim en kıymetli oyuncularımızdan bir tanesi"
  • "Burada galip geliyoruz, Galatasaray olsun diğer maçlar olsun, direkt soru bu. Ben belki hepinizden daha çok seviyorum onu. Ben de altyapıdan yetiştim. 17 yaşımda oynadım, onun için hepsine çok büyük saygım var. Abdülkadir çok iyi çalışıyor, görev verdiğinizde oynuyor. Geldiğimden beri bir maçta şans veremedik, onun dışında oynadı. Ancak bana göre bu kadar yapmayın, ona da zarar veriliyor. Orada bir sürü oyuncumuz var dışarıda kalan. Zaten benim sıkıntım bu. Hepsini bir anda oynatamıyorum. Zaman zaman onu en iyi şekilde kullanıyoruz. Burada biz en iyisini yapmaya çalışıyoruz ve yapacağız. Abdülkadir bizim en kıymetli oyuncularımızdan bir tanesi. Farklı düşüncelere ve konuşmalara izin vermeyeceğiz. Geleceği çok çok iyi bir kardeşimiz. Böyle yazıldıkça, konuşuldukça bence Abdülkadir’e faydadan çok zarar oluyor. Sadece bu senelik değil Trabzonspor’un geleceği ile ilgili en iyi oyuncularından bir tanesi olacak"
#Abdülkadir Ömür
#Trabzonspor
6 yıl önce