|

Rıza Çalımbay'dan Trabzonspor sözleri

Ersun Yanal'la yollarını ayırma kararı alan Trabzonspor'da yönetimin listesinde olduğu belirtilen Rıza Çalımbay, bordo mavililerin teknik direktörlüğü ile ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yeni Şafak
15:53 - 16/10/2017 Pazartesi
Güncelleme: 16:06 - 16/10/2017 Pazartesi
Diğer
Antalyaspor'da sezon başında sıkıntılar yaşayan Rıza Çalımbay'ın adı Trabzonspor'la anılıyor.
Antalyaspor'da sezon başında sıkıntılar yaşayan Rıza Çalımbay'ın adı Trabzonspor'la anılıyor.

Trabzonspor teknik direktörlüğü için adı geçen isimler arasında yer alan Rıza Çalımbay, konuyla ilgili olarak flaş açıklamalarda bulundu. Çalımbay, "Net bir şey yok. Trabzonspor’la anlaşma olursa daha rahat konuşabiliriz. İnşallah hayırlısı olur" ifadelerini kullandı.

İşte Rıza Çalımbay'ın Radyospor'a yaptığı açıklamalardan öne çıkanlar;

  • "Net bir şey yok. Anlaşma olursa daha rahat konuşabiliriz. İnşallah hayırlısı olur. (Trabzonspor iddialarına yönelik) Bu sezon tabii ki çalışacağız. Trabzonspor konuşuluyor. Fakat net bir şey yok. İnşallah olur, gider çalışırız."
Beşiktaş sözleri...
  • "Beşiktaş artık alışık olmalı. Çünkü geçen sezondan itibaren her yerde mücadele ediyor. Puan kayıpları olacakır. Beşiktaş'ın iyi gideceğini düşünüyorum. Beşiktaş'ta alınacak oyuncuların performansını üst seviye çıkartmak lazım. Lens geçen sezon Fenerbahçe'deki Lens değil. Bu da hazır gelmediği için. Beşiktaş'ın iyi olacağını düşünüyorum. Beşiktaş bu tempoyu kaldırıp devre arasında takviye yaparsa iyi konuma gelir. Grubun en iyi takımı Beşiktaş. Avrupa maçlarında Beşiktaş Süper Lig'deki gibi oynuyor. Monaco geçen sezonki gibi değil. Beşiktaş Fransa'dan güzel sonuçlarla dönecektir"


#Rıza Çalımbay
#Trabzonspor
7 yıl önce