|

Rize'de taraflar skordan memnun

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftası maçında Çaykur Rizespor evinde Torku Konyaspor ile berabere kalırken, Rize temsilcisi bu sezon sahasında hiç kazanamayan takım unvanını korudu. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında her iki takımın teknik direktörleri de skordan memnun göründü.

Yeni Şafak
16:46 - 3/01/2015 Cumartesi
Güncelleme: 15:06 - 3/01/2015 Cumartesi
IHA
Maç sonrası konuşan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, doksan dakika sonunda birer puanın normal olduğunu söyleyerek, “Artık ikinci devre için çalışacağız” dedi.


İki ayrı devreli maç izlediklerini belirten Karaman, “İlk kırk beş dakika gol ve pozisyonlar vardı, pozisyonları değerlendirmeliydik. İkici yarı zaman zaman oyundan düştük. 60 ile 70 arası baskı yedik. Eksiklerimizi biliyoruz. İlk yarı biz, ikinci yarı rakip iyiydi. Doksan dakika sonunda birer puan normal. Artık ikinci devre için çalışacağız. Çok top kaptırdık. Bu kaybedilen toplardan biri gol olacaktı ve de ikinci golü de yedik. İçeride ve dışarıda yenecek bir takım olmalıyız. İlk yarı içeri üç sıfır girmemiz gerekliydi. İkinci yarıda Avrupa kupasına gidecek oyuncularımız var. Banko oynayan oyuncularımız gidecek. Beş yeni oyuncu transfer edeceğiz” diye konuştu.


Kocaman: Bir puan iyi geldi

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, maçın olumlu ve olumsuz yanlarını değerlendirerek, “Olumsuz tarafı rakip kendi sahasında kazanamıyordu, bizde deplasmanda kazanamıyorduk ve bu durum devam etti. Her iki tarafta galibiyete ve mağlubiyete yakın oynadı. Bu işin olumlu tarafıydı. Kaybedebilir ve kazanabilirdik. İlk yarının hakimi Rizespor’du. İkinci yarı daha çok top bizde kaldı ve beraberliği yakalama avantajı bizdeydi. Bunu da yakaladık. Üç dört haftadır kalemize gelen ilk topların gol olma durumu bu maçta da sürdü. İlk yarı topu kenarlara çok taşıyamadık. İkinci yarı daha daha iyiydik. Üç maçtır kötü aldığımız sonuçtan sonra Rize’den alınan bir puan iyi geldi” şeklinde konuştu.
#Torku Konyaspor
#Aykut Kocaman
#Çaykur Rizespor
#Hikmet Karaman
9 yıl önce