|

Rizespor Aziz Yıldırım'dan Yiğithan'ı resmen istedi

Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kemal Yardımcı, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'la genç stoper Yiğithan Güveli'nin transferi için görüştüklerini ve sarı-lacviertlilerin 19 yaşındaki oyuncunun transferine olumlu baktıklarını açıkladı.

Yeni Şafak
15:02 - 22/08/2017 Salı
Güncelleme: 15:24 - 22/08/2017 Salı
AA
Hasan Kemal Yardımcı, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında kulübün gündemine dair açıklamalarda bulundu.
Hasan Kemal Yardımcı, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında kulübün gündemine dair açıklamalarda bulundu.

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kemal Yardımcı, takımın, TFF 1. Lig'de iki haftalık bölümde ortaya koyduğu performansın sevindirici olduğunu belirterek, "Düşmüş takım psikolojisinden kurtulduk" dedi.

"Aziz Yıldırım'la görüştük"

Transfer çalışmalarıyla ilgili de bilgi veren Yardımcı, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile Yiğithan Güveli'nin transferi için görüştüklerini söyledi.

Yardımcı, Aziz Yıldırım'la görüşmesinin detaylarını şöyle anlattı;
  • "Kendisi Milan’da bir oyuncu baktığını ve futbolcunun durumu ile ilgili bilgi alıp döneceğini söyledi. Fenerbahçe bu oyuncuyu bize verecek. Transfere sıcak bakıyorlar ve teklifimizi değerlendiriyorlar. Bu durumu netleştireceğiz."

"Dos Santos için resmi teklif yaptık"

Rizespor Başkanı Hasan Kemal Yardımcı ayrıca Halil İbrahim Sönmez'in transferi için Konyaspor ile görüşeceklerini, Brezilya'dan Lincoln Dos Santos'un transferi için resmi teklifi ilettiklerini ve beklemeye geçtiklerini ifade etti.



#Fenerbahçe
7 yıl önce