|

Rodallega bombası

Golcü transferine hız veren Trabzonspor, Galatasaray’ın da listesinde olan Rodallega’yı gündemine aldı. Başkan Usta’nın Kolombiyalı için Akhisarlı yöneticilerle telefonda görüştüğü öğrenildi.

Yeni Şafak
12:02 - 28/05/2016 Saturday
Güncelleme: 09:14 - 28/05/2016 Saturday
Diğer
Rodallega için devlerin savaşı sürüyor.
Rodallega için devlerin savaşı sürüyor.

Kötü geçen sezonun ardından takımı Ersun Yanal'a emanet eden Trabzonspor yönetimi, gelecek yıl şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmanın hesaplarını yapıyor.



Yeni teknik direktörünün de raporu doğrultusunda forvete takviye yapmak isteyen Bordo-Mavililer, Süper Lig'de attığı 19 golle sezonun en golcü 3. oyuncusu olan Akhisarlı Hugo Rodallega için nabız yokluyor. UEFA'dan gelen denetim nedeniyle transfere kısıtlı bütçe ayıran Trabzon yönetimi, düşük maliyetli ve takıma hemen uyum sağlayabilecek futbolcular üzerinde görüş birliği sağladı.



Habertürk'ün haberine göre, son günlerde adı Galatasaray'la da anılan Rodallega'nın kulübü ekonomik olarak sıkıntıya sokmayacağını düşünen başkan Muharrem Usta'nın bizzat Akhisarlı yöneticilerle telefonda konuştuğu ve 'Gelin görüşelim' yanıtı aldığı öğrenildi.



Takas artı para

Akhisar'la 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 31 yaşındaki golcünün transferinde ısrarcı olan Usta yönetiminin Akhisar'a 1 milyon Euro artı Özer Hurmacı'yı önerdiği bildirildi. Başkan Muharrem Usta'nın önümüzdeki günlerde Manisa'ya giderek Kolombiyalı'nın transferini bitirmek istediği ifade edildi.









#Trabzonspor
#Hugo Rodallega
8 years ago