|

'Rodallega için Çin'den gelen teklifi reddettik'

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor'un başkanı Hüseyin Eryüksel, golcü oyuncuları Hugo Rodallega'yı satmak istemediklerini söyledi.

Yeni Şafak
12:47 - 25/07/2016 Pazartesi
Güncelleme: 10:02 - 25/07/2016 Pazartesi
AA
Rodallega transferindeki belirsizlik sürüyor.
Rodallega transferindeki belirsizlik sürüyor.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor'un başkanı Hüseyin Eryüksel, golcü oyuncuları Hugo Rodallega'yı kesinlikle satmayacaklarını söyledi.



Eryüksel, yaptığı açıklamada, basında Galatasaray ile anlaştıkları yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek "Rodallega hakkında kulübe gelen resmi bir teklif yok. Rodallega'yı satmak istemiyoruz. Galatasaray'dan teklif gelmesin." dedi.



"Çin'den gelen teklifi kabul etmedik''

Rodallega'nın takım kampında bulunduğunu belirten Hüseyin Eryüksel, "Takımın hedefleri doğrultusunda bu sezon Rodallega'ya ihtiyacımız var. Ligin başlamasına kısa bir süre kalmış, bu saatten sonra forvet mi arayacağız. Rodallega için geçtiğimiz sezonun devre arasında Çin'den 3 milyon euronun üzerinde resmi teklif geldi, o zaman bile satmadık. Şu an yazılan rakamları mı kabul edeceğiz." diye konuştu.



Kolombiyalı golcünün 1 sezon daha sözleşmesinin bulunduğunu hatırlatan Akhisar Belediyespor Başkanı, "Oyuncumuzun performansından çok memnunuz. Sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatmak için devre arasında görüşmelerimizi yapmayı planlıyoruz." ifadesini kullandı.










#akhisar belediyespor
#Hugo Rodallega
#hüseyin eryüksel
#Spor Toto Süper Lig
8 yıl önce