|

Rodallega için Galatasaray'dan 4 futbolcu

Galatasaray'da forvet arayışları tüm hızıyla sürüyor. Takıma 2 forvet oyuncusu almak isteyen sarı kırmızılılarda forvet adaylarından bir tanesi Rodallega... Riekerink'in de onay verdiği transfer için sarı kırmızılılar Akhisar kulübüne flaş bir teklifte bulundu.

Yeni Şafak
10:25 - 25/07/2016 Pazartesi
Güncelleme: 13:03 - 25/07/2016 Pazartesi
Yeni Şafak
Kolombiyalı futbolcu Hugo Rodallega'nın transfer döneminde Akhisar'dan ayrılması bekleniyor.
Kolombiyalı futbolcu Hugo Rodallega'nın transfer döneminde Akhisar'dan ayrılması bekleniyor.

Galatasaray'da teknik direktör Riekerink'in Olcan Adın, Tarık Çamdal, Endoğan Adili ve Umut Bulut'u kadro dışı bırakmasının ardından yeni gelişmeler yaşanıyor. Sarı kırmızılı kulübün kadro dışı kalan bu oyuncuları ülke içinde yapılacak transferlerde kullanmak istediği ve futbolculara bu kararın bildirildiği aktarıldı.



Sarı kırmızılı yönetimin Kolombiyalı golcü için 4 futbolcuyu da Akhisar Belediyespor'a sunduğu ve teknik direktör Cihat Arslan'ın bu teklifi değerlendirebileceği aktarıldı. Önerilen futbolculardan Umut Bulut ve Olcan'a sıcak bakan Arslan'ın yönetime bu oyuncularla ilgili olumlu rapor verdiği ifade edildi. Akhisar yönetiminin Rodallega için G.Saray'dan bu futbolcuların dışında bir miktarda para isteyeceği ifade edildi.



Galatasaray'ın sezon sonundan itibaren gündeminde olan Rodallega için sarı kırmızılı yönetim oyuncu ve manajeriyle bir görüşme gerçekleştirmiş ve futbolcuyla prensip anlaşmasına varmıştı. Oyuncunun bonservis bedeliyle ilgili sorunu çözemeyen sarı kırmızılılar bu transferi takas yöntemiyle çözmek için görüşmelerini sürdürüyor. Akhisar'ın Rodallega transferinde Donk ile ilgili de bir isteği bulunduğu aktarılırken bu transferin oyuncu + para şeklinde kısa sürede çözülmesi bekleniyor.



Galatasaray'ın transfer etmek istediği Hugo Rodallega, geçtiğimiz sezon 34 resmi maçta 19 gol atmış ve gol krallığı listesinde 3.sırada yer almıştı;





















#Galatasaray
#Rodallega
#Akhisar Belediyespor
8 yıl önce