|

Ronaldo'dan ilginç Messi yorumu

Ballon d'Or öncesinde Cristiano Ronaldo'ya, Messi'nin hangi özelliğine sahip olmak istediği soruldu. Bu soruya Ronaldo, ilginç bir yanıt verdi.

Yeni Şafak
11:29 - 12/01/2016 Salı
Güncelleme: 11:40 - 12/01/2016 Salı
Diğer

Ballon d'Or ödül töreni

ödül töreni

öncesi basın toplantısında konuşan Portekizli, ''Messi'nin çok iyi bir sol ayağı var. Onun sol ayağına sahip olmak isterdim. Çünkü benimkinden daha iyi.'' diye konuştu.



Aynı soruya politik bir cevap veren Messi, ''Ronaldo'nun bir çok iyi özelliği var. Bir çok oyuncunun farklı özellikleri olabiliyor'' ifadelerini kullanırken Neymar ise mütevazı bir tavırla her iki oyuncunun sahip olduğu olduğu ayaklara sahip olmak istediğini söyledi.



Adaylığı hakkında da konuşan Ronaldo, ''Burada sekizinci kez aday olarak bulunuyorum ve bu çok özel bir ödül. Burada eğer sekizinci kez bulunuyorsam, bu kesinlikle tesadüf olamaz. Çok çalışıyorum ve çalışmadan yeteneğin hiçbir anlam ifade etmediğinin de farkındayım'' diye konuştu.



7 numara giymesi hakkında da konuşan CR7, ''Manchester United'a transfer olduğumda 28 numarayı giymek istediğimi belirtmiştim ancak Ferguson buna karşı çıktı ve 7 giyeceksin dedi. O zaman biraz sinirlenmiştim çünkü bu Beckham'ın numarasıydı. Fakat karşı çıkmadım ve kabul ettim. Akabinde de bu benim şanslı numaram oldu ve her şeyi bu numarayla kazandım'' ifadelerini kullandı.



Bu sezonki performansın da mutlu olduğunu belirten Ronaldo, iyi bir yıl geçirdiğini ancak Ballon d'Or'da bu yıl Messi'nin daha avantajlı olduğunu çünkü çok fazla kupa kazandığını ancak kendisinin burada olmaktan mutlu olduğunu dile getirdi.



#Cristiano Ronaldo
#Messi'
#Ballon d'Or
8 yıl önce