|

Ronaldo'dan Türkiye'ye taziye

Real Madrid'in yıldızı Ronaldo, Türkiye'de güvenlik güçlerini hedef alan terör saldırılarına tepkisiz kalmayarak Türk halkına bir mesaj gönderdi.

Yeni Şafak
08:37 - 10/09/2015 Perşembe
Güncelleme: 10:09 - 10/09/2015 Perşembe
Diğer

Birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan ve toplumsal olaylara da duyarlılık gösteren Real Madrid'in dünyaca ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo, Türkiye'de artan terör saldırılarına da sessiz kalmadı.



Fanatik'in haberine göre, sosyal medyada milyonlarca takipçisi olan Ronaldo, menajeri Jorge Mendes aracılığı ile şehitlere saygı mesajları gönderdi.



Ronaldo'nun Arda ve Tugay başta olmak üzere birçok Türk arkadaşı olduğu, Türkiye'ye sık sık geldiği biliniyor. Yaşanan terör olaylarından haberi ve vermek istediği bir mesaj var mı?" sorusu yöneltilen Jorge Mendes, Ronaldo'nun duygu ve düşüncelerini aktardı.



İşte Mendes aracılığı ile Ronaldo'nun Türk halkına mesajları:



'Acınızı paylaşıyoruz'

“Sosyal medyada bu konuda bir şey yazmadı diye lütfen olaylardan haberi olmadığı ya da duyarsız kaldığı düşünülmesin. Sadece takdir edersiniz ki Ronaldo dünya çapınca takipçisi olan bir yıldız. Bu nedenle çok sayıda paylaşım isteği geliyor ve yetişmek mümkün olmuyor. Ayrıca kulübü Real Madrid de artık sosyal medya hesabını yönetme kararı aldı. Her mesaj kulüp tarafından onaylanmak zorunda. Ancak Ronaldo Türkiye'yi ve Türkler'i çok seviyor. Sizlerle aynı duygular içindeyiz ve acınızı paylaşıyoruz."

#cristiano ronaldo
#türkiye
#terör
9 yıl önce