|

Rota İstanbul'da çizilecek

Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, milli araya kadar oynayacakları 3 maçı kayıpsız geçmek istediklerini belirterek, ''3 maçın ikisi İstanbul’da. Bu nedenle geleceğimiz ile ilgili planlarımızın şeklini İstanbul’da oynayacağımız bu maçlar tayin edecek'' dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 16/09/2017 Cumartesi
Güncelleme: 01:47 - 16/09/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
​Rota İstanbul'da çizilecek
​Rota İstanbul'da çizilecek

Süper Lig'de geride kalan 4 haftada 2 galibiyet, bir beraberlik ve bir mağlubiyet alan Trabzonspor, milli araya kadar zorlu bir periyoda giriyor. Bu 4 karşılaşmada elde ettiği 7 puanla 5. sırada bulunan bordo-mavili ekibin, bu zorlu maç programında oynayacağı 3 karşılaşmanın ikisi İstanbul’da. 6 ve 9 Ekim'de oynanacak milli maçlar nedeniyle lige verilecek araya kadar oynayacağı bu 3 karşılaşma, Trabzonspor’un ligdeki hedefini belirleme adına da büyük önem taşıyor. Zorlu dönemecin ilk ayağında yarın İstanbul deplasmanında Başakşehir ile karşılaşacak olan Karadeniz ekibi, 6. haftada evinde Alanyaspor’u konuk edecek. Bu maçları kayıpsız geçmeyi hedefleyen Fırtına, 7. haftada yine İstanbul’da oynayacağı Beşiktaş maçından da 3 puanla ayrılarak milli araya girmek istiyor. Bu hedefi tutturmak için Başakşehir maçını kazanmak isteyen Trabzonspor, Gençlerbirliği karşılaşmasıyla birlikte kazandıkları öz güvenlerini sahaya yansıtmak amacında.

KADROMUZ RAYINA OTURUYOR

Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, milli araya kadar oynayacakları 3 maçı değerlendirdi. Her maçı ayrı ayrı düşündüklerini bu nedenle yarınki Başakşehir maçına odaklandıklarını söyleyen Ahmet Çubukçu, “Milli araya kadar oynayacağımız 3 maçın ikisi İstanbul’da. Bu nedenle geleceğimiz ile ilgili planlarımızın kaderini İstanbul’da oynayacağımız bu karşılaşmalar tayin edecek. Trabzonspor, kadro ve oyun kurgusu olarak rayına oturuyor. Ligdeki konumumuz için bu üç karşılaşma bizim için çok önemli” diye konuştu.

  • Abdülkadir Ömür'e 5 yıllık imza
  • Trabzonspor, Abdülkadir Ömür'ün sözleşmesinin 2022 yılıda kadar uzatıldığını açıkladı.İmza töreninde yer alan bordo-mavili kulübün asbaşkanı Ahmet Çubukçu yaptığı açıklamada, "Yusuf'un ardından Abdülkadir'i Türk futboluna kazandırdık. Herkes bilsin ki altyapımız yeniden o eski günlerine dönüyor" dedi.

Burak Yılmaz 3 hafta yok

Trabzonspor'da bir süredir ağrıları nedeniyle tam kapasite antrenman yapamayan Burak Yılmaz en az 3 hafta oynayamayacak. Dün hem sabah hem de akşam antrenmanında da kendini deneyen milli oyuncu ağrıları artınca yarın oynanacak Başakşehir maçı kadrosundan çıkartıldı. Burak’ın 3 hafta boyunca tedavi olacağı ve takımdan ayrı kalacağı öğrenildi. Tecrübeli golcü, Milli ara ile birlikte bir ay sahalardan ayrı kalacak. Takımla birlikte çalışmalara başlayan Durica’nın da yarınki maçta ilk 11'de sahada olması bekleniyor.

#Trabzonspor
#Burak Yılmaz
#Başakşehir
7 yıl önce