|

Rus basını: Fenerbahçe Valbuna'yı ikna etti

10 numara arayışlarını sürdüren Fenerbahçe ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Rus basını, sarı-lacivertli kulübün Lyon forması giyen Fransız yıldız Mathieu Valbuena ile her konuda anlaştığını yazdı.

Yeni Şafak
09:57 - 30/07/2016 Saturday
Güncelleme: 06:59 - 30/07/2016 Saturday
Diğer
Rus basını, Lyon'un 1.67 metre boyundaki yıldız oyuncusu Mathieu Valbuena'nın Fenerbahçe ile anlaştığını iddia etti.
Rus basını, Lyon'un 1.67 metre boyundaki yıldız oyuncusu Mathieu Valbuena'nın Fenerbahçe ile anlaştığını iddia etti.

Bir süredir Fenerbahçe'nin gündeminde olan Mathieu Valbuena ile ilgili Rusya'dan flaş bir iddia geldi. İzvestiya Gazetesi sarı-lacivertlilerin, Fransa'nın Lyon takımında forma giyen orta saha oyuncusu Mathieu Valbuena ile anlaştığını yazdı.



Haberde 31 yaşındaki yıldız oyuncunun Türkiye'deki siyasi durumdan, dolayı endişeli olduğunu ancak sarı-lacivertli yöneticilerin Valbuena'nın güvenliğini sağlamak için oyuncuya garanti verdiği aktarıldı. Yıldız oyuncunun verilen garanti sonrası ikna olduğu öne sürüldü.



Ayrıca haberde, Fenerbahçe'nin Valbuena'ya yüksek bir ücret sunduğu ve Fransız yıldızın bu tekliften etkilendiği belirtildi.



'Fenerbahçe için iyi bir seçim'

Valbuena'nın eski kulübü Dinamo Moskova'nın sportif direktörü Konstantin Sarsaniya konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Fenerbahçe için iyi bir seçim. Valbuena'ya iyi para önerilmiş. Türkiye'ye giden birçok oyuncu orada yeniden doğdu. Finansal açıdan iyi geçinip performansınızı zirve yapmak için iyi bir ülke' dedi.



  • 8 sezon Marsilya'da müthiş işler yapan 31 yaşındaki on numara, 2014-15'te Dinamo Moskova'ya transfer olmuş, geçen sezon ise 6 milyon euro bonservis ücreti karşılığında Lyon oyuncusu olmuştu. Valbuena, geçtiğimiz sezon Lyon formasıyla çıktığı 37 resmi maçta 4 gol atarken 7 de asist yapma başarısı gösterdi.


Video: Mathieu Valbuena'dan harika frikik golü




#Mathieu Valbuena
#Fenerbahçe
#Lyon
8 years ago