|

'Rüzgarın çocukları' Doğuş'la olimpiyatlara yelken açacak

Türkiye Yelken Federasyonu tarafından hayata geçirilen ve milli yelkencileri bir araya getiren 'Rüzgarın çocukları' 2016 Yaz Olimpiyatları'nda Doğuş Grubu desteğiyle ülkemizi temsil edecek

Yeni Şafak ve
04:00 - 15/06/2016 Çarşamba
Güncelleme: 02:37 - 15/06/2016 Çarşamba
Yeni Şafak

Doğuş Grubu, toplumsal yaşamın gelişimine öncülük etme sorumluluğuyla uzun yıllardır spor faaliyetlerine verdiği desteği bu yıl yelkencilikle büyütüyor. Doğuş Grubu, bu kapsamda, Türkiye Yelken Federasyonu tarafından hayata geçirilen “Rüzgârın çocukları” projesiyle; ülkemizde olimpiyatlara en fazla sporcu gönderen dört branştan biri olan yelken sporunu, milli takım düzeyinde yapan profesyonel ve amatör tüm sporcuların başarılarını uluslararası areneda destekliyor. Doğuş Grubu ayrıca bu desteğiyle, Türkiye'de yoğun ilgi gören yelken sporunun tanınmasına ve gelişimine de katkı sağlıyor.



"BU PROJEYLE ÇOK BAŞARILI GENÇLER ÇIKARACAĞIZ"


Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, “Yelken sporunun dünyada ne demek olduğunu çok iyi biliyorum ve üç tarafı denizlerle kaplı bu memleketten çok başarılı gençler çıkaracağımıza inanıyorum. Kapasitemiz el verdiğince Türkiye Yelken Federasyonu'nun ulaşmak istediği hedeflerde çabalarının parçası olacağız. Elimizden geldiğince rüzgarın çocuklarının arkasında değil yanında olacağız” sözleriyle grup olarak yelken sporuna desteklerini vurguladı.


#Türkiye Yelken Federasyonu
#Yaz Olimpiyatları
#Doğuş Grubu
8 yıl önce