|

RVP şoku

Fenerbahçe’de korkulan oldu ve UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Strum Graz ile oynanacak maç öncesi Robin van Persie sakatlandı. Sarı-lacivertli takımda golcü olarak hazır olan tek isim genç oyuncu Ahmethan Köse.

Yeni Şafak ve
04:00 - 26/07/2017 Çarşamba
Güncelleme: 03:49 - 26/07/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Robin van Persie
Robin van Persie

Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda yarın Sturm Graz ile oynayacağı maç öncesi forvet kriz yaşanıyor. Sarı-lacivertli takımda korkulan oldu ve forvette alternatifsiz olan Robin van Persie sakatlandı. Sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı özel program uygulayan Hollandalı yıldız, Sturm Graz maçında forma giyemeyecek. Tecrübeli golcünün Sturm Graz maçı kafilesinde yer almayacağı belirtilirken, adalesinde yırtık ve ödem olduğu için rövanş maçına da yetişmesinin zor olduğu belirtildi. Tecrübeli golcünün sağlık heyeti tarafından rövanş maçına yetiştirilmesi için yoğun bir tedavi programı uygulanıyor. Sarı-lacivertli takımda forvette hazır olan tek isim genç golcü Ahmethan Köse. Teknik direktör Aykut Kocaman genç golcü Ahmethan ile antrenmanlarda yakından ilgileniyor ve genç golcüyle bire bir konuşmalar yaparak Sturm Graz maçına hazırlıyor.

SÜRPRİZ FORVET AATİF

Aykut Kocaman tecrübeli golcü Robin van Persie’nin sakatlığı nedeniyle forvetteki sıkıntıyı kadro içerisinde çözme yoluna gidiyor. Tecrübeli teknik adam, Faslı oyuncu Aatif’ı taktik idmanlarda forvette denerken, Sturm Graz maçında da forvet oynatacağı öğrenildi. Aykut Kocaman, genç golcü Ahmethan Köse’ye Sturm Graz maçında ilk 11’de görev verecek. Genç futbolcu, sarı-lacivertli formayı bir resmi maçta ilk kez Sturm Graz karşısında giyecek. Kocaman, F.Bahçe’deki ilk döneminde Salih Uçan’a genç yaşına rağmen Avrupa Ligi maçında şans vermişti.

#Fenerbahçe
#Aykut Kocaman
#Robin van Persie
7 yıl önce