|

Safranbolu'da Türk Dakar şov

Safranbolu Belediyesi her hafta sonu düzenlemeyi hedefledikleri bir etkinlik kapsamında motor akrobasi gösterisi büyük beğeni topladı.

Yeni Şafak
17:50 - 2/05/2015 Cumartesi
Güncelleme: 18:18 - 2/05/2015 Cumartesi
IHA

Safranbolu Misak-ı Milli Meydanı'nda düzenlenen gösteride, motor akrobasi uzmanı Birkan Polat yaptığı hareketlerle izleyenleri hayran bıraktı. Vatandaşlar, yoğun katılımın olduğu gösteriyi cep telefonlarıyla da kaydetti. Yaklaşık bir saat süren gösteride Birkan Polat, motorun üstünde ayağa kalktı, lastik yaktı ve tek teker üzerinde hareket etti. Polat, gösterinin sonunda Safranbolulular'dan büyük alkış aldı.



Safranbolu'nun sosyal hayatına bir yenilik daha kattıklarını ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, “Gençlerin heyecanına heyecan katmak için her hafta sonu bir etkinlik yapmayı planladık. Bu kapsamda motor şov gösterisi düzenledik. Bu etkinlikler her geçen gün daha da artıracak. Türk Dakar Turkish Taam, KTM ve Birkan Polat Motosiklet Show ile Safranbolulu hemşehrilerimizle buluşturduk. Türkiye'nin dört bir yanından motosikletçilerin ve kulüplerin katıldığı bu büyük organizasyonda 2005 yılından bu yana neredeyse her yıl katılım sağladığı yarışmaların tümünde ödül alan, dereceye giren Selçuk Bektaş, Koray Özkaplan, Şakir Şenkalaycı ve Serkan Özdemir'den oluşan takım ülkemizin çeşitli bölgelerinde de gösteriler yaparak bu sporun daha çok tanıtılması ve sevilmesini amaçlıyor. 2 gün sürecek olan gösteriler yarın son bulacak" dedi.

#Safranbolu Belediyesi
#motor akrobasi
#isak-ı Milli Meydanı
#Birkan Polat
9 yıl önce