|

Sağlam PTT 1. Lig'e

Göztepe’de yeni teknik adam arayışı başlarken, Ertuğrul Sağlam sesleri yükselmeye başladı. Metin Diyadin ile yollarını ayıran Göztepe'nin, tecrübeli teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile anlaşmak istediği iddia edildi.

Yeni Şafak
14:31 - 11/02/2016 Perşembe
Güncelleme: 15:08 - 11/02/2016 Perşembe
Diğer

Sarı-Kırmızılı takımda yeni teknik direktör adayları arasında Başkan Mehmet Sepil'in gönlünde yatan ilk isim olan Ersun Yanal'ın yüksek maliyeti nedeniyle diğer adaylara yöneldiği öğrenildi.



Göztepe bu nedenle hedefi Ertuğrul Sağlam olarak belirledi. Son olarak Bursaspor'u çalıştıran Sağlam, daha önce diğer PTT 1. Lig takımları Adana Demir ve Samsun'dan aldığı teklifleri reddetmişti ancak Göztepe'nin şartlarını beğenen Sağlam'ın teklifi kabul etmesi bekleniyor.



8 sezonda 13 teknik direktör

PTT 1'inci Lig'de sezona şampiyonluk hedefiyle başlamasına rağmen 20'nci hafta sonunda lider Kardemir Karabükspor'un 9 puan gerisinde ve 10'uncu sırada kalan Göztepe'de Metin Diyadin'in görevden alınmasıyla yeni bir sayfa açılırken, sarı kırmızılı kulüp, yeniden profesyonel lige döndüğü 2008-09 sezonundan bu yana 13 teknik direktörle yolunu ayırdı. Mustafa Fedai ile başlayan 8 sezonluk bu süreçte sırayla Akif Başaran, Erol Azgın, Nurettin Yılmaz, Özcan Kızıltan, Cihat Arslan, Hüseyin Kalpar, Kemal Kılıç, Erhan Altın, Özgür Zengin, Zafer Turan, Suat Kaya ve son olarak Metin Diyadin görev yaptı.



Amatör futbolcular Bayırbucak'ı unutmadı


#Ertuğrul Sağlam
#Göztepe
#ersun yanal
#ptt 1.lig
8 yıl önce