|

Sağlam'dan anlamlı ziyaret

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, kanser tedavisi gören Bursaspor taraftarı Adnan İncebay'a, İnegöl'deki evinde ziyarette bulundu.

Yeni Şafak
16:25 - 8/10/2015 Perşembe
Güncelleme: 16:30 - 8/10/2015 Perşembe
AA

Sağlam, pankreas kanseri nedeniyle yatırıldığı İnegöl Devlet Hastanesi'nden taburcu edilen ve tedavisi süren İncebay'ı evinde ziyaret ederek, Bursaspor forması verdi.



Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren İncebay, "Rahmetli amcam, Ertuğrul hocamla çok samimi dosttu. Onun için mutluluğum birkaç kat daha arttı. Çok çok sağ olsun" dedi.




'Bursaspor herkesin özlediği yere doğru çıkacak'

Ertuğrul Sağlam, Bursaspor'un yavaş yavaş toparlandığını ve daha başarılı maçlar çıkaracağını belirterek, şöyle konuştu:



"Adnan'ın çok iyi bir Bursasporlu olduğunu biliyorum. Tabii bir rahatsızlık geçirdi. İnşallah, Allah yardımcımız olacak, sağlığına tekrar kavuşacak ve kendisini tekrar maçlara davet edeceğiz."



'Milli Takım için dua ediyoruz'

Ertuğrul Sağlam, A Milli Takım'ın 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda Çek Cumhuriyeti ve İzlanda ile oynayacağı son iki müsabakaya ilişkin de görüşlerini aktardı.



A Milli Takım'ın başarısı için dua ettiklerini dile getiren Sağlam, "İnşallah Çek Cumhuriyeti karşısında cumartesi günü güzel bir maç oynayacaklar ve İzlanda maçına bir bayram, bir şölen havasında çıkmamızı sağlayacak sonucu alacaklar. Kendilerine yürekten inanıyorum ve başarılar diliyorum. Allah onların da yardımcısı olsun" ifadelerini kullandı.



#ertuğrul sağlam
9 yıl önce