|

Samir Nasri ve Vincent Aboubakar Beşiktaş'ta

Beşiktaş'ın hem Portekiz'de hem de İngiltere'de sürdürdüğü çalışmalarda mutlu sona ulaştığı, Porto'dan Aboubakar ile Manchester City'den Samir Nasri'yi bir yıllığına kiraladığı belirtildi.

Yeni Şafak
08:58 - 25/08/2016 Perşembe
Güncelleme: 06:21 - 25/08/2016 Perşembe
DHA
Beşiktaş, taraftarlarının merakla beklediği iki transfer Samir Nasri ve Vicent Aboubakar'ı 1 yıllığına kiraladı.
Beşiktaş, taraftarlarının merakla beklediği iki transfer Samir Nasri ve Vicent Aboubakar'ı 1 yıllığına kiraladı.

Beşiktaş transferin son günlerinde oldukça yoğun çalışmalar yapıyor.



Samir Nasri'nin yıllık 6.5 milyon euro olan ücretinin paylaşımı konusunda Manchester City ile pazarlık halinde olan siyah- beyazlılar İngiliz kulübünün, oyuncunun ücretinin önemli bir bölümünü ödemeyi kabul etmesi sonrası anlaşmayı sağladı.


Beşiktaş yönetimi forvet transferinde de önemli bir adım attı ve Vincent Aboubakar için Porto kulübünü kiralama konusunda ikna eti.



Bugün açıklanması bekleniyor

Aboubakar da, Samir Nasri gibi Beşiktaş'ta bir yıllığına kiralık olarak oynayacak. Tıpkı Nasri'de olduğu gibi Kamerunlu golcünün de sözleşme detaylarının hazırlandığı bildirildi.



Her iki futbolcunun kendileri ve kulüpleri ile sözlü olarak yapılan anlaşmaların gün içinde resmiyete dökülerek KAP'a bildirilmesi bekleniyor.


  • Zinedine Zidane'ın varisi olarak gösterilen 29 yaşındaki Samir Nasri, geçen sezon Manchester City formasıyla çıktığı 13 maçta 2 gol atarken 3 de asist yaptı. 24 yaşındaki Kamerunlu golcü ise geçen sezon çıktığı 42 maçta, 18 gol atarken, 3 de asist kaydetti.







#Vincent Aboubakar
#Samir Nasri
#Beşiktaş
8 yıl önce