|

Şampiyon güreşçiden altın öğütler

Rıza Kayaalp, Beykoz Belediyesi'nin düzenlediği panelde öğrencilere başarının yollarını gösterdi. Milli güreşçi, hedefinin 2016 olimpiyatları olduğunu söyledi.

Yeni Şafak
04:00 - 23/04/2015 Perşembe
Güncelleme: 21:25 - 22/04/2015 Çarşamba
Yeni Şafak

Avrupa ve Dünya şampiyonu güreşçimiz Rıza Kayaalp, Beykoz Belediyesi'nin düzenlediği panelde öğrencilerle buluştu. Çalışmalarına her gün aralıksız devam ettiği belirten milli güreşçi, öğrencilerden gelen sorulara verdiği cevaplarda “Hiç şampiyonluğum yokmuş gibi yeni bir güne başlıyorum ve ilk defa mindere çıkıcakmış gibi heyecan duyuyorum. Allah bana Avrupa ve Dünya şampiyonluğunu nasip etti, şimdi sırada 2016 olimpiyatları var. Hedefim milli marşımızı tüm dünyaya dinletmek” ifadelerini kullandı.



EN BÜYÜK HEDEFİM 2016 OLİMPİYATLARI


5 senedir Grekoromen'de final yaptığını vurgulayan Kayaalp, “Dört şampiyonluğum ve bir de 2.'liğim bulunuyor. Avrupa Oyunları'nda hedefim şampiyonluk. En büyük hedefim 2016 Olimpiyatları. Her zaman ileriye bakıyorum. Yeni gelen gençlerden bile daha çok çalışmaya dikkat ediyorum. Hiçbir zaman çalışma disiplinimi bozmuyorum. Avrupa Oyunları'nda bunu tekrar kürsünün en üstüne çıkarak Türk halkına göstermek istiyorum” şeklindeki sözleriyle başarısının sırrını açıkladı.


#Rıza Kayaalp
#Beykoz Belediyesi
#güreş
9 yıl önce