|

'Şampiyonluğu istiyoruz'

Fenerbahçe'nin Portekizli oyuncusu Raul Meireles, ilk yarıyı lider tamamlayarak ilk hedefe ulaşıldığını ve sezon sonu şampiyon olmak istediklerini söyledi.

Yeni Şafak
18:51 - 13/01/2015 Salı
Güncelleme: 16:58 - 13/01/2015 Salı
DHA

Fenerbahçe Televizyonu'na açıklamalarda bulunan Raul Meireles, kampın çok iyi başladığını belirterek, "Şu ana kadar çok iyi bir şekilde sürdürüyoruz. Şu anda hepimizde kas ağrıları var. Bu kas ağrıları gerçekten çok iyi çalıştığımızın bir işareti. Şu ana kadar her şey çok iyi gitti. Bundan sonra da bu çalışmalarımızı sürdürüp, başarımızı devam ettirmek, yolumuza aynı şekilde devam etmek istiyoruz" dedi.


Sezonun ilk yarısını değerlendiren Portekizli futbolcu, "Belki bazı maçlarda istediğimiz performansı ortaya koyamadık. İstediğimiz gibi iyi oynayamadık, ancak genel anlamda iyi bir ilk yarı geçirdiğimizi düşünüyorum. Adım adım üstüne koyarak gittiğimiz, kendimizi geliştirdiğimiz bir ilk yarı oldu. İyi oynayamadığımız maçlardan sonra da çalışmalarımıza devam ettik. İstediğimiz hedefe doğru kendimizi geliştirmeyi başarabildik. Ligin ilk yarısının sonunda da sezon başında koyduğumuz hedef olan ilk yarıyı lider bitirme hedefini başarmış durumdayız. Ligin sonuna doğru bir galibiyet serisi yakaladık ve bu seri sayesinde üst sıralara tırmandık. Şu anda lider konumdayız, hedefimiz de buydu zaten" diye konuştu.


Ligin ikinci yarısında oynanacak deplasmanlara dikkat çeken Raul Meireles, "Ligin ikinci yarısında öncelikle şu nokta dikkat çekiyor, biz kendi sahamızda oynadığımızdan daha fazla sayıda deplasman karşılaşmasına çıkacağız. Şu anda da buna hazır olabilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Böyle de yapmak zorundayız. Hedefimiz belli. Bu sezonu şampiyon tamamlamak istiyoruz. Ancak futbolda her şey istediğiniz gibi olmaz. O yüzden biz en iyisini yapmak zorundayız. Sezon sonunda ne olacağını hep birlikte göreceğiz. Siz çok itersiniz bazı şeyleri, ama gerçekleşmeyebilir. Çok çalışmak zorundayız, sonuna kadar mücadele etmek zorundayız. Şampiyon olmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.


'Ronaldo ödülü hak etti'

İsviçre'nin Zürih kentinde düzenlenen FIFA Ballon d'Or ödül töreninde, "Yılın Futbolcusu" ödülünü kazanan vatandaşı Cristiano Ronaldo'nun harika bir yıl geçirdiğini ve ödülü gerçekten hak ettiğini söyleyen Portekizli futbolcu, "Cristiano Ronaldo gerçekten harika bir yıl geçirdi. Fantastik bir sezonu geride bıraktı. Onun için her şey muhteşemdi bu sene ve ben de onun bu ödülü sonuna kadar hak ettiğini düşünüyorum. O gerçekten çok büyük bir profesyonel. Gerçekten çok büyük bir sporcu. Sadece futbolcu değil, o tamamen bir sporcu diye düşünüyorum. Onu tanıyanlar bilirler, o dünyanın en iyisi olmak için her zaman sonuna kadar çalışır, hiçbir zaman çalışmayı bırakmaz. Cristiano Ronaldo'nun en önemli özelliği budur. Antrenmanlar dışında da her zaman çalışmalarını sonuna kadar sürdürür. Onu her yönüyle tüm parçaları tamamlanmış bir atlet, bir sporcu olarak görüyorum. Bu nedenle de bu ödülü sonuna kadar hak ettiğini düşünüyorum. Aynı zamanda ona buradan tebriklerimi de göndermek istiyorum. Bu ödülü kazanmasını daha öncesinde bekliyordum" diye konuştu
#Cristiano Ronaldo
#Ballon d'Or
#Raul Meireles
#Fenerbahçe
9 yıl önce