|

Samsun'da judo heyecanı

Judo Grand Prix müsabakaları 27-29 Mart tarihleri arasında Samsun’da yapılacak.

Yeni Şafak
18:01 - 25/03/2015 Çarşamba
Güncelleme: 16:06 - 25/03/2015 Çarşamba
IHA

Samsun Valiliği konferans salonunda düzenlenen bilgilendirme toplantısına Samsun Valisi İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt katıldı.



Sporseverlerin müsabakalara katılmalarını isteyen Samsun Valisi İbrahim Şahin, “Bu müsabakaya 686 sporcu geliyor. 70 ülkeden katılım olacak. Sporcularla beraber spor adamları da geliyor. Dolayısıyla bu katılım şehrimiz için çok önemli bir tanıtım olacak” dedi.



Bu organizasyonun Türkiye için çok önemli olduğunu ifade eden Vali Şahin, “Havaalanından şehrimize gelip, buradan ayrılıncaya kadar gerek taksicilerin, dolmuşçuların, otobüslerin, esnafın, lokanta sahiplerinin gelen misafirlerine Türk misafirperverliğini gösterip çok iyi düşüncelerle buradan ayrılmalarını sağlamak istiyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz, özellikle müsabakaların başladı günlerde şehir merkezi ile Yaşar Doğu Spor Salonu arasına ring koydular. Bu otobüsler yetmediği takdirde kendileri takviye edeceklerdir. Bu organizasyon Türkiye için çok önemlidir” diye konuştu.



"Bütün oteller dolmuş"


Ev sahipliğinin en güzel örneklerini ve bize yakışan konukseverliğini göstereceklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Samsun en temiz, düzenli ulaşım alt yapısına sahip gelişmiş illerimizden birisidir. 686 sporcu akredite edilmiş. Bütün oteller dolmuş. Bir o kadar da sporcu ve aileleri gelecek. Belki de bu şu anda 5 bine yakın insanın Samsun'da bulunması demektir. Bu iyi bir tanıtım fırsatıdır. Hizmet sektöründe görev yapan garsonundan temizlikçisine kadar her kademedeki insanın en güzel davranışlarıyla, en güzel vücut diliyle, duruşlarıyla misafirlerimize güzel bir ev sahipliği yapmalarını ben de diliyorum” şeklinde konuştu.

#Judo Grand Prix
#Samsun
#Yusuf Ziya Yılmaz
#İbrahim Şahin
9 yıl önce