|

Samuel Eto'o kamptan ayrıldı

Beşiktaş'la görüştüğü iddia edilen Kamerunlu yıldız Samuel Eto'o'nun Antalyaspor'un Düzce kampından ayrıldığı belirtildi.

Yeni Şafak
15:49 - 28/07/2016 Perşembe
Güncelleme: 17:30 - 28/07/2016 Perşembe
Diğer
Gomez'in gidişinin ardından yeni bir golcü arayan Beşiktaş'ın gündeminde Samuel Eto'o yer alıyor. Golcü oyuncu geçen sezonu 20 gol 6 asistle tamamlamıştı.
Gomez'in gidişinin ardından yeni bir golcü arayan Beşiktaş'ın gündeminde Samuel Eto'o yer alıyor. Golcü oyuncu geçen sezonu 20 gol 6 asistle tamamlamıştı.

Beşiktaş'ın Samuel Eto'o ile ilgilendiği yönünde haberler basında yer alırken flaş bir gelişme yaşandı.



Haber 1903'ün iddiasına göre; Kamerunlu futbolcu Antalyaspor'un kampından ayrıldı. 35 yaşındaki golcünün Beşiktaş'la görüşeceği belirtilirken, görüşmenin olumlu sonuçlanması halinde Antalyaspor'dan bonservisini talep edeceği belirtildi.




  • Beşiktaş Başkanı Fikret Orman geçtiğimiz günlerde Eto'o için 'Takımda görmek isterim' açıklamasında bulunmuştu.

Antalyaspor'dan açıklama

Antalyaspor Kulübü Asbaşkanı Bora Terzioğlu, yıldız futbolcuları Samuel Eto'o'nun belindeki rahatsızlık nedeniyle Topuk Yaylası'ndaki kamptan ayrılarak, tedavi olmak için Antalya'ya geldiğini bildirdi.




Samuel Eto'o'yu takımda tutmaktan yana olduklarını ancak Antalyaspor'un menfaatleri doğrultusunda, futbolcuların da gitmek istemesi halinde her transferin gerçekleşebileceğini dile getiren Terzioğlu'nun açıklamaları şöyle;



Terzioğlu'nun yaptığı açıklama şöyle;



  • 'Bize Beşiktaş ya da başka kulüpten ulaşan resmi bir teklif yok. Eto'o, belindeki rahatsızlık nedeniyle teknik heyetin de izniyle kamptan ayrıldı ve tedavi için Antalya'ya geldi. Antrenmanlarda daha fazla zorlamamak için kulüp doktorunun tavsiyesi ile tetkikleri yaptırılıyor. Takımımızın kampı da zaten yarın bitiyor.'



#Samuel Eto'o
#Beşiktaş
#Antalyaspor
8 yıl önce