|

'Sanat seviyesi'

Arsenal teknik direktörü Arsene Wenger, Barcelona'ya 3-1 kaybettikleri Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçının ardından hayal kırıklığına uğradığını söylerken rakibine övgüler yağdırdı.

Yeni Şafak
09:57 - 17/03/2016 Perşembe
Güncelleme: 08:06 - 17/03/2016 Perşembe
Diğer

Arsene Wenger, Arsenal'in Barcelona'ya 3-1 kaybederek Şampiyonlar Ligi'nden elendiği maçın ardından açıklamalarda bulundu.



Ellerine geçen fırsatları değerlendirmeleri gerektiğini söyleyen Wenger, “Barcelona'nın normal seviyeden sanat seviyesine çıkması için 2 yada 3 oyuncuya ihtiyacı var. 1-1'de güvende değildik. Öne geçmek için 1-2 fırsat yakaladık. Avantajı elimize almamız için bunları değerlendirmeliydik” şeklinde konuştu.




Barcelona'yı 'olağanüstü' olarak nitelendiren Fransız teknik adam, “Maç içinde bazı fırsatlar yakaladığımızı düşündük ancak sonuçta rakibimiz Barcelona'ydı. En iyi hücum 3'lüsüne sahipler ve olağanüstüler” dedi.



Kaliteli bir oyun sergilemelerine karşın skorun hayal kırıklığı yarattığını söyleyen tecrübeli çalıştırıcı, “Bu akşam kaliteli bir takıma karşı kaliteli bir oyun oynadık. Büyük bir oyun oldu ve ben oyuncularımın performansından memnunum, skor hayal kırıklığı yaşatmasına rağmen” ifadelerini kullandı. Wenger, “Şimdi Premier Lig'e odaklanmalıyız. Sezon İngiltere'de bizim için henüz bitmedi” diyerek sözlerini tamamladı.




#arsene wenger
#arsenal
#barcelona
8 yıl önce