|

Şansal Büyüka'dan futbol camiasını şoke eden ayrılık iddiası

Yayıncı kuruluşun tecrübeli futbol adamlarından Şansal Büyüka, aldığı bir istihbaratı canlı yayında açıkladı. Büyüka, Süper Lig'i 5. bitirmeyi garantileyen Antalyaspor'da sezon sonunda şoke eden bir ayrılığın yaşanacağını ifade etti.

Yeni Şafak
23:12 - 27/05/2017 Cumartesi
Güncelleme: 23:27 - 27/05/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Şansal Büyüka
Şansal Büyüka

Yayıncı kuruluşun Maraton isimli programının moderatörü Şansal Büyüka, sezonun başarılı takımlarından Antalyaspor'un Rıza Çalımbay ile yollarını ayırabileceğini açıkladı.

Antalyaspor'un 3-0'lık Kasımpaşa galibiyetinin ardından yorumlarda bulunan Büyüka, "Rıza Çalımbay'ın ayrılacağını etkili bir isimden duydum" dedi. Programın yorumcularından Tümer Metin de, "Rıza Çalımbay'ın ayrılacağı ile ilgili ben de bir şeyler duydum" ifadelerini kullandı.

Rıza Çalımbay, takımdan ayrılacağı iddialarına Radyospor'da yanıt vermişti;
  • "Ben hiçbir zaman böyle şeylere girmem. Bunun cevabını verecek yönetimdir. Çok iyi yönetimle çalışıyorum. Kulübümüz ne hedef koymuşsa gereğine yaptık. Önümüzdeki yıl içerisinde hedefimiz Avrupa kupalarına oynamak. Bunun cevabını verecek yine söylüyorum ben değilim. Basında bu tarz haberler her dönem çıkar. Kafamız son 4 maçta."
#Antalyaspor
#Rıza Çalımbay
7 yıl önce