|

Savunmaya özel ders

Rhodolfo'nun sakat, Marcelo'nun da cezalı olması nedeniyle savunmada pek alternatifi kalmayan teknik direktör Şenol Güneş, savunma oyuncularını “Maça tam konsantre olarak çıkmalısınız. Birinci bölgede kesinlikle riske girmeyin ” diye uyardı

Yeni Şafak ve
04:00 - 13/02/2016 Cumartesi
Güncelleme: 01:02 - 13/02/2016 Cumartesi
Yeni Şafak
Teknik direktör Şenol Güneş, idman öncesi defans oyuncularıyla bir toplantı yaptı.
Teknik direktör Şenol Güneş, idman öncesi defans oyuncularıyla bir toplantı yaptı.

Beşiktaş'ta teknik heyet sakatlık ve cezalar sonrası büyük sıkıntı yaşadığı savunma konusunda özel çalışmalar yapıyor. Brezilyalı Rhodolfo'nun sakatlığının ardından defans planları sekteye uğrayan, yeni transfer Marcelo'nun kırmızı kartı sonrasında ise tüm savunma sistemi çöken siyah-beyazlılar'da teknik direktör Şenol Güneş, dün yapılan antrenman öncesinde sadece savunma oyuncularına yönelik özel bir toplantı yaptı. Beck, İsmail, Alexis Delgado, Tosic ve Necip'in katıldığı toplantıda Medipol Başakşehir'in hücum hattı ile ilgili analizlerini oyuncularıyla paylaşan tecrübeli çalıştırıcı, zor bir rakibe karşı oynayacaklarını dile getirdi. Savunmada tedbirli olmaları gerektiğinin altını çizen tecrübeli teknik direktör, ayrıca orta sahada görev yapan isimlerden savunmaya daha çok yardım etmelerini istedi. Başakşehir'in hızlı futbolcularıyla kontra ataklarda çok etkili olduğunu ifade eden deneyimli teknik adam, birinci bölgede hiçbir şekilde riske girmemelerini ve garanti paslarla çıkış yapmaları gerektiğini dile getirdi.



ŞENOL GÜNEŞ'İN İLK ALTERNATİFİ ALEXİS VE NECİP

Marcelo'nun yokluğunda stoper pozisyonunda Alexis ve Necip ikilisine görev vermeyi planlayan Güneş, stoperde de oynayabilen Atiba'yı da geri dörtlüye çekmeyi düşünse de orta sahadaki pas trafiğini yönlendiren Kanadalı oyuncudan takımın hücum ritminin bozulmaması için vazgeçti. İdmanlarda Alexis'in yanında Necip'e forma veren tecrübeli teknik direktör, "Her zamankinden daha yüksek konsantrasyona sahip olmamız gerekiyor. Sıkıntılı bir süreçteyiz ancak herkesin tecrübesi ve yeteneği bu problemi ortadan kaldırmaya yetecek seviyede. Saha içindeki yardımlaşmamız devam ettiği müddetçe bu dönemi sorun yaşamadan atlatırız. Ben sizin tecrübenize ve kalitenize güveniyorum" diyerek oyuncularına güvenini gösterdi.



Divan Kuruyu üyesi 2 bine yaklaştı

Beşiktaş'ta Divan Kurulu'na katılmaya hak kazanan üyeler için CVK Park Bosphorus Otel'de bugün mazbata töreni düzenlenecek. Yaşa bakılmaksızın kulüp üyeliğinde 25 yılını dolduranların Divan Kurulu üyeliğine hak kazandığı siyah-beyazlı kulüpte bir yıl önce bin 732 olan üye sayısı, yeni katılımlarla birlikte 2 bin sınırına dayandı.



Ahmet Bulut, Gökhan Töre'ye yol gösterdi

İspanyol Atletico Madrid ve İngiliz ekibi West Ham United'ın da kadrosuna katmak için çaba harcadığı Gökhan Töre'ye, menajer Ahmet Bulut'tan mesaj var. Atletico Madrid'in, sezon başında Beşiktaş'a yaptığı teklif Ahmet Bulut tarafından da doğrulanırken deneyimli menajer, "Yazın gelen teklif Beşiktaş'ın istediği gibi olmadı. Gökhan Töre potansiyeli büyük bir oyuncu. Avrupa'ya gitmek istiyorsa bu yıl hamlesini yapmalı. Arda'nın yolundan gidebilir" ifadelerini kullandı.



Ümraniye'ye yöneticilerin girişine bile yasak

Süper Lig'de kritik bir döneme giren Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, Ümraniye'yi dış dünyaya kapattı. Tesis personeli ve futbolculardan başka hiç kimseyi Nevzat Demir Tesisleri'nde görmek istemeyen Güneş, futbolcuların konsantrasyonlarının dağılmaması için yöneticilerin de 1 ay süreyle Ümraniye'ye gelmemesini istedi.







#beşiktaş
#şenol güneş
#Rhodolfo
8 yıl önce