|

Schweinsteiger'in biletini Mourinho kesti

Manchester United'da Jose Mourinho ilk bileti kesti. İngiliz basınına yansıyan haberlere göre; Portekizli menajer Bastian Schweinsteiger ile yollarını ayıracak.

Yeni Şafak
14:42 - 29/07/2016 Cuma
Güncelleme: 11:49 - 29/07/2016 Cuma
Diğer
Jose Mourinho'nun gelişiyle Alman yıldızın Manu'daki görevi bitiyor.
Jose Mourinho'nun gelişiyle Alman yıldızın Manu'daki görevi bitiyor.

Louis van Gaal ile geçtiğimiz iki yılda transfere yaklaşık 250 milyon Sterlin harcayan Manchester United'da Jose Mourinho, geniş kadrosuyla ilgili radikal kararlar almaya hazırlanıyor.



Nvspor'daki habere göre, oyuncu sayısıyla ilgili yeni bir düzenlemeye gitmeyi hedefleyen Manchester United Menajeri, önemli bir yıldızı önümüzdeki yılın kadrosunda düşünmüyor. İngiliz basınına yansıyan haberlere göre; Mourıiho'nun gözden çıkardığı ilk isim Bastian Schweinsteiger.



Geçtiğimiz yıl yaşadığı sakatlıklar nedeniyle sadece 13 maçta görev alabilen Alman yıldızın takıma faydalı olmasının zor olduğunu düşünen Mourinho, Schweinsteiger ile yolları ayırmayı düşünüyor.



Ada basını, Schweinsteiger ile birlikte Mourinho'nun Adnan Januzaj'ı da gözden çıkardığını vurguladı. İngiliz gazetelerine göre, Portekizli menajer genç oyuncular Paddy Mc-Nair, Andreas Pereira, Timothy Fosu-Mensah, Axel Tuanzebe ve Will Keane ile de önümüzdeki sezon çalışmayı düşünmüyor.









#Bastian Schweinsteiger
#Manchester United
#Jose Mourinho
8 yıl önce