|

Şekip Mosturoğlu: 6 yılın hesabını soracağız

Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, Trabzonspor'un başvurusunun CAS tarafından reddedilmesinin ardından kulübün televizyonunda önemli açıklamalarda bulundu. Mosturoğlu yaptığı açıklamada 'Bugüne kadar Fenerbahçe hep savunmadaydı. Bundan sonra bizim de aktif olduğumuz süreçler olacak' diye konuştu.

Yeni Şafak
10:29 - 28/03/2017 Salı
Güncelleme: 10:37 - 28/03/2017 Salı
Yeni Şafak
Şekip Mosturoğlu, CAS'ın Trabzonspor'un başvurusunu reddetmesi hakkında konuştu.
Şekip Mosturoğlu, CAS'ın Trabzonspor'un başvurusunu reddetmesi hakkında konuştu.

Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, CAS kararı ve Yargıtay'ın Aziz Yıldırım'ın beraat kararını onaylama talebini değerlendirdi. Fenerbahçe TV'de konuşan Mosturoğlu, Yargıtay'ın kararının ardından bazı hamleler atacaklarının mesajını verdi.



Şekip Mosturoğlu'nun FB TV'de yaptığı açıklamalar;


  • "Sanıyorum Yargıtay 6-8 aylık süreçte son kararı verecektir. Yargıtay kararı açıklandıktan sonra bizim de atacağımız adımlar olacak.
    Taraftarımız ilk günden bu yana bizim haklı olduğumuza inanıyordu. Fenerbahçeli olup da UEFA'dan CAS'tan ceza almamız için lobi yapanları da tarih yazacak. İsmen hepsini biliyoruz. Infantino hani Türkiye'ye gelmişti. Fenerbahçe'yi küme düşürecekti. Ne oldu bunları yazanlara? Neredesiniz? Bugüne kadar Fenerbahçe hep savunmadaydı. Bundan sonra bizim de aktif olduğumuz süreçler olacak. Trabzonspor'un hukuki mecralardaki arayışına bir şey söyleme hakkımız yok. Onlar da kendilerince hak arayışı içindeler. Futbolda FETÖ daha temizlenmedi. Devletin öncelik listesi var herhalde. O bittikten sonra futbola da sıra gelecek. Son 6 yılda Fenerbahçe'nin çektiği eziyetlerin hesabının verilmemesi mümkün değil. Aziz Yıldırım'ın konuşmasından sonra Beşiktaş, şike-kumpas davasına katıldı. TFF hala müdahil olmadı. Dışarıdan izliyor."





CAS'tan Trabzonspor'a ret


#Şekip Mosturoğlu
#Fenerbahçe
7 yıl önce