|

Şekip Mosturoğlu: Fikret Orman'ın özrünü kabul ediyorum

Sarı-lacivertli kulübün asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, Fikret Orman'ın dün yaptığı açıklamalara ilişkin "Fenerbahçeli yönetici olarak özrünü kabul ediyorum" dedi.

Yeni Şafak
10:39 - 8/02/2017 mercredi
Güncelleme: 11:17 - 8/02/2017 mercredi
Yeni Şafak
Mosturoğlu olaylı Beşiktaş-Fenerbahçe maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Mosturoğlu olaylı Beşiktaş-Fenerbahçe maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe derbisinde yaşananlarla ilgili kendisinde de hata olduğunu belirterek, “Polemiğe girmemem lazımdı. Çok üzgünüm. Bugünkü fotoğraflara, konuşulanlara baktığımda futbolun güzel taraflarının konuşulmadığını görüyorum. Ne provakasyon olursa olsun bizim bu fotoğrafların içinde olmamamız lazımdı" demişti.



Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, Orman'ın bu ifadeleri hakkında kulüp televizyonuna bir açıklama yaptı. Mosturoğlu, "Fikret Orman dün özür diledi. Ben Fenerbahçeli yönetici olarak özrünü kabul ediyorum" dedi.



Fikret Orman'ın PFDK'ya sevk edilmemesini ise eleştiren Mosturoğlu , "Demek ki TFF, kupaya 'süt kupası' denildiğinde değerinin düşmediğini düşünüyor." ifadelerini kullandı.



Şekip Mosturoğlu derbide yaşananlar ile ilgili ise şöyle konuştu;



"Eski futbolcunuz, 1 sene önceki arkadaşına küfür ediyor
"


  • "Tosic'e görüntüden ceza verilemez. Tosic'e temsilcinin raporuna yazılmışsa ceza verilir. 4. hakem, Tosic'in saha kenarında olduğunu uyardı. Temsilci bunu hiç mi görmedi? Tosic'in orada durması başka kavgalara sebep olurdu."
  • "Oyuncu kafa atıyor. Eski futbolcunuz, 1 sene önceki arkadaşına küfür ediyor, saldırıyor. Fenerbahçe diye mi? Bir sene önce aynı pozisyonda oynadığı arkadaşına küfrediyor."
  • "Van Persie'nin hareketini hakem görseydi ne ceza alırdı? Van Persie'ye en fazla sarı kart gösterilebilirdi. Van Persie, 41. maddeden sevk ediliyor. Eğer 36. maddeden sevk edilseydi video görüntüleri kullanılamayacaktı."
























#Şekip Mosturoğlu
#Fikret Orman
#Beşiktaş
#Fenerbahçe
il y a 7 ans