|

'Sen bundan sonra bizden birisin'

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Metin Doğan, Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse yapılan silahlı saldırıda yaralanan otobüs şoförü Ufuk Kıran'ı hastanede ziyaret etti.

Yeni Şafak
11:57 - 9/04/2015 Perşembe
Güncelleme: 12:06 - 9/04/2015 Perşembe
AA

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Tevfik Özlü'den Kıran'ın sağlık durumu hakkında bilgi alan Doğan, ardından Kulak Burun Boğaz Servisinde Ufuk ve eşi Nurten Kıran'la bir süre görüşerek "geçmiş olsun" dileğinde bulundu.



Türk futbolu adına büyük bir cesaret örneği sergileyen Kıran'ın, bir an önce sağlığına kavuşmasını beklediklerini belirten Doğan, "Senin sayende cesaretin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladık. Fenerbahçe camiası başta sayın başkanımız Aziz Yıldırım olmak üzere herkes sağlığını düşünüyor. Bir an önce ayağa kalkmanı bekliyoruz" dedi.



"Fenerbahçe camiası sana minnettar"


Kıran'ın çok büyük bir iş başardığını ve artık Fenerbahçe'nin bir parçası olduğunu vurgulayan Doğan, şöyle devam etti:



"Sen bundan sonra artık Fenerbahçe'nin bir evladısın. Bizden birisin. Ailemize yeni katılan kardeşimiz için yapılması gerekenler sonuna kadar yapılacak. Fenerbahçe camiası sana minnettar. Futbolcular sana son derece minnettar. Futbolcularımız yüzlerce, binlerce forma imzaladı ama bu imzaladıkları forma çok farklı ve sana özellikle vermemizi istediler. Sen onlar için çok önemli bir anlam ifade ediyorsun. Sana özellikle tek tek selamları var. Bir gün seni alıp götürüp Samandıra'da ağırlayacağız. Futbolcularımızın hepsi kendi elleri ile imzaladı ve seni de Samandıra'da görmek istiyorlar. Bundan sonra hep beraberiz."



Doğan, bundan sonra aynı olayların yaşanmamasını dileyerek, "Allah seni ailene bağışladı. İnşallah böyle şeyler bir daha olmaz. Biz Karadeniz'e geldiğimiz zaman dost ziyaretlerine gelmeliyiz. İnşallah bu son olur" ifadesini kullandı.



"Futbolun adının geçmesini istemiyor
uz"


Kıran da ziyaretten dolayı Doğan'a teşekkür ederek, "Biz çok fazla bir şey yapmadık. Sadece görevimizi yaptık. Kim olsa aynı şeyi yapardı. Ne mutlu bize ki böyle bir faciayı önleyebildik" şeklinde konuştu.



Ziyaretin ardından gazetecilere açıklama yapan Kıran "Şükürler olsun hayattayız. Bizimle atlatıldıysa ne mutlu bize. Bir daha inşallah böyle hadiseler ülkemizde yaşanmaz. Bu olayın terör olayı olmasını diliyoruz. 'Eli kanlı terör' denmesini istiyoruz. Futbolun adının geçmesini istemiyoruz."



#fenerbahçe
#saldırı
#şoför
#hastane
#ziyaret
#Ufuk Kıran
#Metin Doğan
9 yıl önce